ma 22:23
Ugyan már...
Nekem egyik ismerősömet és barátját megverte 3 cigány és otthagyták őket a járdán.
Amikor magukhoz tértek, akkor hazamentek. Ismerősöm úgy adta elő a sztorit, hogy ők voltak a hibásak, mert nem kellett volna arra menniük és szegény cigányok nem tehetnek semmiről, ők egyszerűen ilyenek...
Ezeken még a rossz tapasztalat sem segít.
Az a baj, hogy ezek az ártatlanok a politikai töketlenség miatt esnek áldozatul.
Abban meg igaza van a Barikádnak, hogy a rendőröknek nem a magyarokat kéne igazoltatással vegzálni, hanem rendet vágni a cigánysoron. Csak hát ugye oda meg nem mernek bemenni.
"ismerek olyat aki 40évet húzott 1 gyárban ott kezdte ott fejezte be 1 munkahelye volt..."
Én meg ismerek kb. 80-90 olyat, aki felszáll a buszra és elkezdi molesztálni a lányokat, miközben ordíttatja a "ácccárááárííbombááá"-t és dzukelkedik még a 60 éves öregasszony ellen is.
80 kontra 1. Én nyertem a licitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!