Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ismét gyilkoltak a cigányok....

Ismét gyilkoltak a cigányok. Meddig tűrünk még, emberek?!

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 5. 21:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
Más megközelítés: Ha a nagymagyaroknak jobb dolguk is lett volna mint parádézni, talán még ma is élne ez az ember, mert nem kötik le a zsarukat.
2011. máj. 5. 22:13
 22/28 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos itt már tényleg csak a komoly összefogás segíthet, meg kell nevelni a cigányokat, mert nagyon elszemtelenedtek. Egy galandféreg különb ezeknél. Már nem csak lopnak, fosztogatnak, elveszik azt, amiért a magyar keményen megdolgozott (hozzánk 4x törtek már be cigányok, 2x a házba, 2x a szüleim üzletébe), de most már gyilkolásznak is. Vas megyében élek, itt állítólag még jobb a helyzet, de már itt is egyetemistákat vernek, öregeket ölnek, az utcán kéregetnek, nem is ételt, hanem cigit többsége, majd megverne egy szál cigiért... :/ Szánalmas, én már egyre inkább félek tőlük és féltem a magyar embereket is. Tenni kell valamit, ez kezd tűrhetetlen lenni! De a magyar ember tűrőképességben csillagos ötöst kapna, tűrtétek 20 évig a kormányok játszmáit, tűrtétek több évtizedig a cigányok dolgait... addig nem fog a nép nagy része felébredni, amíg az emberek nagy részének nem lesz valamiféle rossz élménye a cigányokkal kapcsolatban... rablás, gyilkosság, verekedés stb.
2011. máj. 5. 22:23
 23/28 anonim ***** válasza:
48%

ma 22:23

Ugyan már...

Nekem egyik ismerősömet és barátját megverte 3 cigány és otthagyták őket a járdán.

Amikor magukhoz tértek, akkor hazamentek. Ismerősöm úgy adta elő a sztorit, hogy ők voltak a hibásak, mert nem kellett volna arra menniük és szegény cigányok nem tehetnek semmiről, ők egyszerűen ilyenek...

Ezeken még a rossz tapasztalat sem segít.

2011. máj. 5. 22:32
 24/28 anonim ***** válasza:
21%
cigányoktól nem messze élek....400m kb....és mi baj lenne?meg kéne próbálni 1ütt élni....lop ott a magyar is sőt....nálunk az áramot nem a cigányok lopják hanem a magyarok...van probléma nem mondom,de ne általánosítsunk...ismerek olyat aki 40évet húzott 1 gyárban ott kezdte ott fejezte be 1 munkahelye volt...
2011. máj. 6. 00:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezek az ártatlanok a politikai töketlenség miatt esnek áldozatul.

Abban meg igaza van a Barikádnak, hogy a rendőröknek nem a magyarokat kéne igazoltatással vegzálni, hanem rendet vágni a cigánysoron. Csak hát ugye oda meg nem mernek bemenni.

2011. máj. 6. 00:13
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

"ismerek olyat aki 40évet húzott 1 gyárban ott kezdte ott fejezte be 1 munkahelye volt..."

Én meg ismerek kb. 80-90 olyat, aki felszáll a buszra és elkezdi molesztálni a lányokat, miközben ordíttatja a "ácccárááárííbombááá"-t és dzukelkedik még a 60 éves öregasszony ellen is.

80 kontra 1. Én nyertem a licitet.

2011. máj. 6. 07:22
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
dzsukelkedik*
2011. máj. 6. 07:22
 28/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha menni kell megyek! Fegyvert fogok ha kell! Ez az ország már nem magyarország! Már nem érdekel se a himnusz se a kokárda! Az állam ellenünk dolgozik!
2011. máj. 6. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!