ma 21:42
mekkora egy idióta vagy. ha ott élnél ahol sok az ilyen búncselekmény biztos ugyanezt mondanád? akkor pl a hajdúhadházi magyarok is mint nagymagyarok, akik 6000 aláírást gyűjtöttek hogy maradjon a SZJPE mert félnek a cigányoktól?
az meg HAZUGSÁG hogy a nemcigányok is annyit követnek el. biztos csak véletlenül vagy 60% cigány a sitten. mert a bíróság is rasszista...
21:42 Fogadd gratulációmat, hogy egy ilyen kérdésből mindezt megállapítottad.
14 éves vagyok, nem járok se bakancsban se nagy Magyarországos pólóban. Eléggé eltévedtél. Melyikünk is a tipikusan elvakult ember?
Aki mindenkit beállít a fentebb felsoroltaknak csak mert mást gondol és ki meri mondani hogy igen és van cigánybűnözés, vagy aki rasszistázik itt nekem?
Igen wrc33, olyanokra gondoltam körülbelül, mint amilyen te is vagy. Köszi hogy jöttél, legalább itt vagy jó példának.
Figyelj, te tényleg ezekkel akarsz vállvetve harcolni Magyarországért, akik úgy késelnének hátba, ahogy csak tudnak azért, hogy megmentsék a drágalátos orkjaikat a gonosz náci hatalom őrületétől, ami szegény ártatlanokra leselkedik?
Én az ilyeket itthagynám a fr@ncba, ezekkel nem lehet mit kezdeni, mert még a végén nem is a cigányok, hanem ők ölnek meg.
Na most gondolom le leszek pontozva, de akkor is, ne már, hogy senki se veszi észre vagy nem említi ekkora csúsztatásokat. Látszik, hogy a düh szólt belőle, le is írta.
"Veszélyesebb egy fatolvajt elfogó, a rendőrségnek átadó polgárőr, mint egy gyilkos?"
Elengedték a gyilkost, nem vonják felelősségre, kijelentették, neki, hogy szabadon távozhat vissza se menjen, vagy honnan veszi, hogy a rendőrségnek valamelyik veszélyesebb és saját kedvük szerint járnak el? Az ő szemszögükből nézve(rendőröké): Aki törvényt sért, felelnie kell érte, nem ők hozzák a törvényeket. Én sem értek azzal egyet, hogy tolvajokat elkapni bűn, de a cikkből leszűrve ezek a tények:
Fatolvajos eset: Törvényt szeg.
Gyilkosság: Törvényt szeg.
Mind kettőre büntetés vár, gyilkosságra biztos letöltendő.
"amíg a rendőrök a polgárőrök feljelentésével voltak elfoglalva, addig a cigányok meggyilkoltak egy negyvenéves férfit" Ezt többször is leírja, mintha azért ölték volna meg a férfit, mivel pont azok a rendőrök lettek volna távol akinek a férfi mellett kellett volna őrt állni.
A 21.37-es vagyok, meglepődve tapasztalom, hogy még nem vagyok 0%-os.
Na mindegy, szerintem a legjobb egyik szélsőség felé sem túlzottan orientálódni. Mit értek ezen? Azt, hogy az ilyen barikád, N1 és kurucinfó féle híreket sem kell mind bevenni, mert pontosan az a céljuk, hogy az emberek mocskolódjanak, felháborodjanak, ezzel is az ő mozgalmukat támogatva. DE! Nyilvánvalóan vannak problémák a cigány kisebbséggel, hiszen szinte mindenkinek vannak személyes tapasztalatai, ezért a másik oldalon sem szabad odáig elmenni, hogy már-már a szőnyeg alá söpörjük a dolgokat. Ez a másik szélsőség. Mindkét csoportnak van érdeke abban, hogy az ilyen szélsőségeket terjesszék, ezért én személy szerint kétkedéssel fogadom ezeket a híreket, és inkább saját tapasztalataim alapján ítélek vagy szelektálok az információk között.
Szepek vagytok mondhatom. Szivbol kivanom az ien fajvedok szamara, h koltozon be hozzatok egy ork. Par honap mulva ti lesztek kikoltozve persze ha addig meg nem olnek.
Es a magyarsag addig nem fog semmit tenni amig a kormukre nem eg a gyertya. Ped lehetne mit tenni. Okis felhetnenek tolunk nem csak forditva.
22:02
:D menj be előre majd követlek...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!