Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellegy 97 éves bácsit...

Miért kellegy 97 éves bácsit így meghucolni?

Figyelt kérdés
Képíró Sánor,volt csendőrszázados,akit háborús bűnökkel vádolnak!
2011. máj. 5. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

nem vádolnák meg csak úgy, tehát biztos van rá bizonyíték, hogy lelőtte a zsidógyereket, az biztos

én is szélsőjobbak érzem magam, de most gondoljunk bele: nagyon sok kommunista és fasiszta megfizetett a bűneiért

és most gondoljunk csak a national geographic-on menő sorozatra, hogy "nácivadászok"..nagyon érdekes sztem

mindenki meg kell hogy fizessen a bűneiért, ha egyszer megölt valakit akkor fizetnie kell

és ez a vén tetű egész életében háborítatlanul éltt miközben más embert azért hurcolnak meg ha ellop egy túró rudit.

ez meg emberölés mellett jól el van és egész életében egy hazaáruló volt, mert ott élt kint

ez a legjobb bizonyíték a bűnösségére, hogy haza sem mer jönni

de most meg kell, hogy fizessen a bűneiért csak az a baj, hogy mire kiadják meg minden addig meghal és nem fizet meg, de remélem még húzza és még majd szenved egy kicsit

az elején azt írtam, hogy szélsőjobb vagyok, de ez nálam annyiban nyilvánul meg hogy csendesen szidom a mocskos cigányokat, de aki egy gyilkos annak fizetni kell

2011. máj. 6. 23:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, összekevered valakivel. Nem konkrét gyilkossággal vádolják, hanem hogy "bűnrészes volt", mégpedig abban, hogy nem állt ellen a parancsnak, és elküldte az adott embereket a kivégzőhelyre. Ebben az ügyben született már ítélet, de végrehajthatatlan volt (többek közt a bizonyítékok hiánya miatt), így felmentették. Magyarországon élt, nem külföldön. Ez az ember nem volt gyilkos, csak le kell még húzni néhány bőrt a "náci háborús bűnösök" témáról, mielőtt meghalnak.
2011. máj. 7. 11:04
 23/25 anonim ***** válasza:

"megköszönhették volna neki,hogy az őseiket meghagyta"

Tehát köszönjék meg, hogy nem ölte meg az őseiket? te megköszönnéd?

2011. máj. 7. 16:44
 24/25 anonim ***** válasza:

A bácsi akár elkövette, akár nem, amivel vádolják, abban a miliőben nem nagyon tudott volna mást tenni.

Igaz ez ugyanúgy a fiatalkoruktól ávósnak nevelt szerencsétlenekre.

Ezek az emberek a 20. Század bűnösei és áldozatai voltak egyben. A mai ember, mivel nincs háborús helyzet, ha akarna sem tudna ilyen jellegű bűncselekményt elkövetni.

Hagyni kell a bácsit elmenni, büntetni már nemigen lehet.

2011. máj. 7. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Mindegy hány éves ha bebizonyosodik hogy bűnös büntetést érdemel!
2011. máj. 8. 16:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!