Miért kellegy 97 éves bácsit így meghucolni?

nem vádolnák meg csak úgy, tehát biztos van rá bizonyíték, hogy lelőtte a zsidógyereket, az biztos
én is szélsőjobbak érzem magam, de most gondoljunk bele: nagyon sok kommunista és fasiszta megfizetett a bűneiért
és most gondoljunk csak a national geographic-on menő sorozatra, hogy "nácivadászok"..nagyon érdekes sztem
mindenki meg kell hogy fizessen a bűneiért, ha egyszer megölt valakit akkor fizetnie kell
és ez a vén tetű egész életében háborítatlanul éltt miközben más embert azért hurcolnak meg ha ellop egy túró rudit.
ez meg emberölés mellett jól el van és egész életében egy hazaáruló volt, mert ott élt kint
ez a legjobb bizonyíték a bűnösségére, hogy haza sem mer jönni
de most meg kell, hogy fizessen a bűneiért csak az a baj, hogy mire kiadják meg minden addig meghal és nem fizet meg, de remélem még húzza és még majd szenved egy kicsit
az elején azt írtam, hogy szélsőjobb vagyok, de ez nálam annyiban nyilvánul meg hogy csendesen szidom a mocskos cigányokat, de aki egy gyilkos annak fizetni kell

"megköszönhették volna neki,hogy az őseiket meghagyta"
Tehát köszönjék meg, hogy nem ölte meg az őseiket? te megköszönnéd?

A bácsi akár elkövette, akár nem, amivel vádolják, abban a miliőben nem nagyon tudott volna mást tenni.
Igaz ez ugyanúgy a fiatalkoruktól ávósnak nevelt szerencsétlenekre.
Ezek az emberek a 20. Század bűnösei és áldozatai voltak egyben. A mai ember, mivel nincs háborús helyzet, ha akarna sem tudna ilyen jellegű bűncselekményt elkövetni.
Hagyni kell a bácsit elmenni, büntetni már nemigen lehet.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!