Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellegy 97 éves bácsit...

Miért kellegy 97 éves bácsit így meghucolni?

Figyelt kérdés
Képíró Sánor,volt csendőrszázados,akit háborús bűnökkel vádolnak!
2011. máj. 5. 20:36
1 2 3
 11/25 Ultracivil ***** válasza:

Lehet, hogy bűnös volt, de egy 97 éves emberen igazán bosszút állni csak az a nép tud, aki maga is bűnöket követ el.

Kiváncsi vagyok kedves Wiesenthal alapítvány, hogy azt az izraeli katonát amelyik a TV-ben látható módon, egy 12 éves arab gyerek karját, kitámasztva, a lábával törte el vajon hány évre ítélték. Vagy az elévült?

Vagy Ő is csak parancsot hajtott végre ahogy Képíró?

""A parancs az elöljáró kezébe adott törvényes szolgálati hatalom folytán az alárendeltre olyan kötelességet ró, melyet azt minden akadályt leküzdve teljesíteni kell. A parancs megfellebezhetetlen, bírálata tilos""

Különösen halálosan önveszélyes a parnacsmegtagadás háborús helyzetben.

2011. máj. 6. 09:57
 12/25 anonim ***** válasza:
31%

Az izraeli vagyok

1. Ha ez a szornyuseg a gyerekkel igaz VOLNA, az sem menti egy ettol fuggetlen masik szornyuseg elkovetojet.

2. Fogalmam sincs, hogy milyen "hiteles" jelentest lattal, mikor, melyik TV -ben, de az a gyanum, hogy ilyent nem lattal. Ha megis, akkor az a jelentes hazug. Adhatnal erre egy linket.

3. Mint az Izraeli Hadsereg (tartalekos) katonaja, biztonsaggal kozlom, hogy nalunk NEM LETEZIK a "parancsra tettem" kibuvo. Ha egy katona a felettesetol tisztessegtelen parancsot KAP(NA), akkor azt KOTELESSEGE megtagadni, ha nem teszi, akkkor ugyanolyan bunos, mint a parancs kiadoja. A parancs megtagadasert termeszetesen birosag ele allitjak a katonat, ott azonban modjaban van megmagyarazni a megtagadas okat. Ha a parancs (isten ments!) tenyleg tisztessegtelen, akkor csak a parancs kiadojat itelik el, a katona kituntetest kap.

2011. máj. 6. 10:44
 13/25 Ultracivil ***** válasza:
95%

Tényleg nagyon sajnálom, hogy az az elborzasztó jelenet, amit kb. 10-15 évvel ezelőtt láttam ha jól emlékszem a TV Panoráma adásában és tartósan megmaradt az agyamban nem tudom Neked belinkelni.

Utána nézek, és igyekszem megtenni.

Amit láttam a következő volt. Izraeli katonák elkaptak egy arab 12 éves forma gyereket aki előzőleg kövekkel dobálódzott feléjük a megszállt övezetben.

Az egyik katona kifeszítette a gyerek karját egy beton tömbre a másik pedig a bakancsával letalpalva eltörte a gyerek karját. Döbbenetes volt. Mivel nem hittem a szememnek, hogy ilyen létezik megnéztem az ismétlést is.

Örök nyomot hagyott bennem ez a barbárság.

Akkor volt a gyerekem 10 éves.

2011. máj. 6. 11:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem a hóhért kell megbüntetni, hanem azt aki kiadta a parancsot a gyilkosságokra, vagy azt aki halálos ítéleteket hozott.
2011. máj. 6. 11:18
 15/25 anonim válasza:

Sajnálom szegény bácsit!

én a nagyapámat azért nem ismerem,mert nyomozóként dolgozott a 2. világháborúban,és háborús bűnök miatt 20 év börtönt kapott,még születésem előtt meghalt...később kiderült ,hogy nem volt érdemi bizonyíték ellene.

Annyi év eltelt már miért most,miért nem hamarabb állt ez a bácsi bíróság elé (ha valóban bűnös)??

2011. máj. 6. 11:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szegény bácsi! Annak idején azt tette, amit a politika, a felettesei elvártak tőle. Az emberek nagy része nem él ilyen sokáig, bár elhunyt volna békességben mielőtt hozzáérhettek volna, szégyen!
2011. máj. 6. 12:28
 17/25 anonim ***** válasza:

"Azért mert mert rohadt mocskos gyilkos, még ha nem ő húzta meg a ravaszt akkor is ! Tarkólövést neki !"

Tudod kiknek hiányzik az a bizonyos lövés? Akik odasereglettek, mint a hiénák egy vénember meghurcolására. Felmutatták a "nagy eredményt" találtak egy 97 éves öreget, akinek annyi a bizonyítható bűne, hogy katona volt a térségben.

2011. máj. 6. 13:23
 18/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:03

Van egy idevágó linkem: [link]

2011. máj. 6. 14:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyébként azt külön furcsának tartom, hogy az egykori nácik a börtönben mind 90 éves korukig élnek.
2011. máj. 6. 14:42
 20/25 A kérdező kommentje:

Ez az ország egy szégyen!

Itt nincs igazság!Ha a bácsi tényleg lőtt,akkor azok,akik a tárgyaláson feltűzték a csillagot,megköszönhették volna neki,hogy az őseiket meghagyta.Ha nem lőtt,akkor csak egyszerű zsidó modor!

2011. máj. 6. 21:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!