Képíró Sándort 97 évesen kell bíróság elé vinni? Ez vicc!
Láttam hírekben, hogy pár fiatal (gondolom LMP) még "tüntetett is" az úr ellen. De most őszintén. 97 éves embert mért kell még meghurcolni ennyi évesen? Kinek lesz jobb vagy rosszabb? Szerencsétlen 97 évesen had élje már le az életét, amiből biztosan nincs sok már hátra. Lehet, hogy az újvidéki razziában részt vett, de volt rá 60 év, hogy elítéljék!
Én sajnálom szerencsétlen bácsit.
Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy Lendvai Ildikó, Horn Gyula és véresszájú komcsi társaik mikor kerülnek már a börtönbe. Érdekes, hogy őket nem akarják elszámoltatni...
Nem vagyok rosszindulatú, de kívánom nekik hogy azt a sorsot, azt a szenvedést éljék át mint amit a magyar nép a diktatúrájuk alatt.
warlord55 Te idióta! Ennek semmi köze a holokauszthoz, egyrészt.
Másrészt ezek tények, de te annyira ostoba vagy, hogy már azért börtön járna!
Először is legfeljebb 4000 ember vigéztek ki a razziák alatt 1942-ben!
1944/45-ben 50.000 magyar civilt öltek meg Tito szerb partizánjai!Azok közül is még élnek néhányan!Őket nem kéne biróság elé állitani?!
warlord55-nek.
Orbánt, Kövért és a többit mikor állítják bíróság elé?
A komcsik 40év alatt nem tették ügy tönkre az országot mint ők 1év alatt! Igaz ez még nem háborús bűn, de nemzetellenes!
Tény hogy sok jót ők sem tettek ezért az országért, de a vörös rezsimek rendszerével azért nem kell összehasonlítani. Sajnos sok olyan tervüktől léptek vissza Orbánék, amit meg kellett volna hogy lépjenek (lásd: az előző rezsimek által indított koncepciós pereket nem szüntette be, kemény elszámoltatás hiánya, mutyizás Izraellel). De nem tették, pedig az országot maguk mellé tudták volna állítani. Egész Európa előtt megszégyenültünk akkor is, mikor visszamondta a média korlátozásáról szóló törvényt.
Pedig a Fidesznek lett volna egy erős szövetségese (Jobbik), de őket is inkább szét akarja zúzni sajnos. Be kell látni hogy csak úgy lehetünk végre függetlenek, hogy elszakadunk az atlantista hatalmaktól.
Apai ágon magyar vagyok,anyai ágon van zsidó származásom!
Én tehát mindkettőnek vallhatom magam!
Véleményem szerint igazságos eljárásban kéne részesiteni ezt az embert!Ugyanakor minden magyar sérelemre is eljárást kéne inditani a trianoni igazságtalanságig visszamenőleg egész a mai napig.Elrabolt területeken alacsonyabb kulturáju szerbek,szlovákok,románok garázdálkodtak és irtották a magyar népet már közel egy évszázada!A rendszerváltás utáni büntetteket is el kellene itélni.Az mszp-t akár be is lehetne tiltani!
A magyar nép lelki egyensúlyának helyreállitásához kellenének ilyen igazságtételek.
Én a magyar és a zsidó állam kölcsönös együttműködésének a hive vagyok!Ez a két állam együtt sokra vihetné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!