Szerintetek annak van értelme, hogy a Fidesz leveleket küld nekünk és tőlünk kérdezi, hogy mit kéne csinálni, hogy jó legyen?
Pro-kontra.
Ki van a levél feladás mellett, ellen és miért?
3 okból nincs értelme:
- mi se tudjuk hogy mit kéne csinálni
- úgy sem olvassák
-pénzkidobás
Csupán PR célokból csinálják, hogy Orbán eljátszhassa az igazságos Mátyás királyt, aki kíváncsi az alattvalói véleményére. Kiküldenek 8 millió kérdőívet, benne csupa, a téma szempontjából másodlagos, vagy amúgy is evidens kérdéssel, min pl. "szeretné, ha az állam garantálná polgárai biztonságát", amit jó, ha 10% visszaküld, de ezek után is hetekig tömjénezik magukat, hogy micsoda sikeres volt a "konzultáció".
Az alkotmánnyal kapcsolatos kérdőívet visszaküldtem, tele kritikával. A következő konzultációkra egy üres borítékot fogok visszaküldeni.
Én ezt a képet kinyomtatom és ezt küldöm vissza az idióta kérdőívük helyett:
Túl primitívek, hogy felfogják mit akarok ezzel, de sebaj!
Sok ismerősöm fog valami ilyesmit fog visszaküldeni...
Az alkotmányos kérdőívet sokad magammal kritikai megjegyzéssel visszaküldtük. A feldolgozás ellenőrzését az ellenzéknek nem engedték meg.
Annyira egyértelmű a manipuláció, hogy még üres borítékot sem szabad visszaküldeni. Széttépve dobom ki, mert Fideszes koromból tudom, ezek nagyon jól felhasználhatók összegyűjtés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!