Mit vártatok a rendszerváltástól?
Sejtettem, hogy van könyved.
Nekem is van egy Kádár könyves az ismerőseim között. Ezért ismerős volt ez a békés megnyugvásból áradó szelíd, de velős kritika:). Nyilván valóan teljesen meg vagy győződve, hogy annál a legeslegjobb világnál már jobb neked nem is lehet és meggyőződésed, hogy ennek az egyetlen okozója Orbán Viktor aki hazaküldte 89-ben szegény oroszokat. Bravúrosan elmozogsz ebbe az új világba a régi rutinok miatt is, de azért nem szereted meg egyik új kormányt sem igazán. Sok ilyen van ma Magyarországon, ezért mondtam, hogy szeretnék már megszabadulni ettől a csökevénytől, mert nem viszi előre az országot.
"annál a legeslegjobb világnál már jobb neked nem is lehet és meggyőződésed"
Pont azt akarom kihangsúlyozni,hogy nekem pont ugyanolyan a kettő.
Csak annyi,hogy engem érdekelnek más emberek is.Miért baj ez?
"hogy ennek az egyetlen okozója Orbán Viktor aki hazaküldte 89-ben szegény oroszokat"
Tévedsz.Nem ő az egyetlen okozója.
Tudod én nem vagyok MSZP-s szavazó.
"Sok ilyen van ma Magyarországon, ezért mondtam, hogy szeretnék már megszabadulni ettől a csökevénytől, mert nem viszi előre az országot."
Ha egy embernek más a véleménye 2 rendszer különbségéről és arról,hogy számára esetleg az előző élhetőbb volt mint a mai akkor az már csökevény?
Még arra válaszolj nekem,hogy melyik vagy a 3 közül?
A,Multimilliomos
B,Huszonéves
C,mindkettő
Azok az idők, egy várakozásokkal teli gyönyörű korszak évei voltak.
Így utólag, a tényeket ismerve, könnyed, magabiztos kritikával mindenki naívitásnak gondolja a dolgot, de a korosztályom nagyon sokat várt tőle, nagyon új és csodálatos lehetőségekkel, szabadsággal teli volt minden.
A Grósz féle útlevélnek köszönhetően láthattuk az elérhető célt, de azt nem láttuk, hogy az út hová kanyarodhat el.
Kicsit hosszú és nehezen olvasható, de érdemes lenne elolvasnotok:
Hát ezt tették, azok akikben annak idején megbíztunk.
Elkeserítő, hogy az ország állapota mivé lett.
Nincs saját tradicionális iparunk, nincsenek magyar tulajdonban lévő pénzmegújító termelő egységeink, nincs mezőgazdaságunk, katasztrófális az egészségügy, az oktatási rendszer...
És ha most azt kérdezed, hogy ha ezt tudtuk volna szavaztunk volna-e a rendszerváltásra, akkor azt mondom igen.
De egy valódi, a magyar emberek, a köz érdekét garantáló rendszerre szavaztunk volna akkor és most is.
Azonban 21 éve nincs olyan párt akire tiszta szívvel mernénk szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!