Mit gondoltok: egy jó szándékú, tisztességes emberből lehet miniszterelnök?
Nem tagadom, hogy magamról van szó, ugyanis sokat gondolkozom azon, hogy ha lenne rá lehetőségem, szívesen foglalnék helyet én a miniszterelnök(nő)i székben.
Viszont: én hiszek abban, hogy lehet tisztességesen politizálni, de nem tudom, hogy az emberek - akik oly sokat panaszkodnak a hazugságok miatt - mennyire támogatnának valakit, aki a valóságról tájékoztatja őket. Nem fényeznénk, és nem meséket adnánk elő, hanem a kész tényeket, még akkor is, ha azok rosszul hangzanak. Juthat-e egyáltalán előre egy ilyen ember, vagy a politikusoknak szinte "muszáj" elbukni a becsületességüket, ha fenn akarnak maradni hazánkban?
Komoly kérdésnek szántam, tehát kérem, hogy a bunkó válaszolók kíméljenek. Köszönöm.
A komment megírásának időpontja: ma 07:27
Kezdd azzal,hogy elmész a neked legmegfelelőbb párthoz aktivistának.
Kell majd tagíjat fizetni.Ha aktívan részt veszel a közösségi munkákba,javaslatokat nyújtasz be a párt felé akkor egyre magasabb szintekre jutsz el és 4 év múlva akár országgyűlési képviselő is lehetsz.
Azt még lehet becsületesen csinálni ha nem esel kísértésbe és nem lopsz vagy egyáltalán megjelensz a gyűléseken.
Kérdező!
Benned teljesen Kopjáss Istvánra ismertem (Móricz Zsigmond - Rokonok). Ő is így kezdte a pályafutását. Becsületesen, lelkiismeretesen és az ezekhez köthető elszántsággal. A végén ő is ugyanolyan korrupt disznó lett, mint a többi.
Styloo
Sajnos azért nem lehetsz miniszterelnök, mert
- ahhoz ki kell vetetned a gerincedet,
- segget kell csinálni a szádból,
- a nagy mellényedhez nagyobb melleket kell növesztened,
- le kel vetetned az arcodat a pofátlansághoz,
- növeszteni kell még egy nyelvet a hazudozásokhoz
- meg még két kezet, hogy több helyről söpörhess be
pénzeket a zsebeidbe...
és még sorolhatnáma azt a sok alakformáló műtétet amit el kell rajtad végezni. :D
Sajnos a TB nem téríti ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!