Szavazni fog még valaki a baloldalra? Ha igen miért?
Kedves kérdező, hamég az Orbán gyerekkori nevét sem tudod, ne tegyél fel a politikai részlegbe ilyen kérdést..
a másik:
"a cigányokkal sem lenne baj, ha nem lennének olyanok amilyenek."
Ennek meg mi értelme? Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy a magyar focival sem lenne semmi baj, ha tudnának focizni.
A kérdésedre válaszolva tökmindegy, hogy kire szavazol, vagyhogy el mész-e egyáltalán szavazni, úgyis párton lesz valaki, akit megvesznek a zsidók az országgal együtt.
Sajnos, szerintem rengetegen fognak rajuk szavazni. Amig ok ki nem kopnak az orszagbol, nem fogunk 1-rol a 2-re jutni.
Szerintem sok Fideszes mar kulfoldre koltozott, ok nem nagyon fognak kint szavazni, es sokan otthon el se fognak menni, mert az a valaszuk, mindegy, kire szavaznak, nem valtozik semmi.
Sajnos van meg boven aki rajuk teszi le a voksat.
De tudod mit mondok? Megerdemli Magyarorszag a sorsat, ha ennyi a birka, akkor eljenek csak birka eletet. A baj csak az, hogy a tobbi nem kommunista is szenved veluk egyutt. Mar aki nem hagyja ott az orszagot, es keres kulfoldon jobb eletet.
Orban Viktort keptelen vagyok megerteni, minek hajtja magat, ha az orszag nagy resze ugyis birka? Nemhogy elne a csaladjaval nyugiba, esetleg kulfoldon, ahol elismert politikus, es ejtene az orszagra egy jo nagyot!
Ha a Fidesz gyoz, keptelen lesz 4 ev alatt akkora nagy csodat muvelni, hiszen ez a mocsok komcsi banda olyan melyre sullyesztik most az orszagot, hogy nem 4 ev, 40 ev kellene rendbehozni mindent.
Engem mar nem erdekel mi van otthon, nem fogok fejfajassal elni tovabbra, kijottem kulfoldre jobb itt nekem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!