Ez az interjú engem meggyőzött. Szerintetek is ebben lehet Magyarország jövője?
2011. máj. 1. 13:58
2/19 anonim válasza:
Leírnád pár sorban a lényegét?
Nincs kedvem végighallgatni 45 percet.
3/19 anonim válasza:
Én hiszek benne, hogy Magyarországnak az az egyetlen járható útja, ha először is magunkra, magyarokra gondolunk, ugyanakkor megtanulunk önzetlenül élni más magyar emberekért.
4/19 anonim válasza:
Első: Gratulálok, 2 percre a kérdés feltételére már válaszoltál is! Miközben egy 46:31 perces interjúról szól a kérdés. Még egyszer had gratuláljak! -.-"
5/19 anonim válasza:
engem is meggyőzött arról, hogy ezek még hülyébbek, mint gondoltam
6/19 anonim válasza:
14:11...nyilván nem most hallgatta meg előszór ;)
7/19 anonim válasza:
45 percet nem fogok erre pazarolni, írd le, hogy szerinted miben lehet Vona szerint Mo. jövője, majd akkor válaszolok.
8/19 anonim válasza:
köszönjük a napi jobbik propagandát.
ez most elég hosszú lett.
9/19 anonim válasza:
Magyarország, és a jövő szó egy mondatban? Micsoda utópia már ez ;)
Ennek az országnak CSAK múltja van.
10/19 anonim válasza:
Megláttam Vonát, meg az Olajbogyó-szerű műsorvezetőt és már kapcsoltam is ki. Megint jön az nyújorkjudapesttelaviv tengelyezés, a nemzetközi zsidó pénzvilág, a minketmagyarokatmindenkibánt, és az erreagárdamegacsendőrökamegoldás. Ja, meg az iráni forradalmi gárdát be kell hívni, és le kell rombolni a tévékettőt. Kösz. Inkább valami komolyabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!