Az egész parlamenti bandát elvinném (láncot) egy hétre a kőbányába, követ törni! Ezek életükben nem tettek keresztbe két szalmaszálat sem, a FIZIKAI MUNKA ismeretlen nekik! Meg kellene tanítani őket, azt hiszem, örökre elmenne a kedvük a munkások megalázásától.
2011. máj. 1. 13:54
13/24 anonim válasza:
Gondolom majd ezután jön a röghözkötés, a kötelező ajándék, a kapuadó, a füstadó, hűbéri rendszer stb stb.
Mondjuk én meg pont leszarom, hogy milyen ökörséget förmednek, mert szabadúszóként ha van meló akkor éjjel-nappal hétvégén is, ha meg nincs, vagy át tudom ütemezni, akkor hétfő délelőtt megyek vásárolni, mert tuti senki nincs a boltokban :)
2011. máj. 1. 13:55
14/24 anonim válasza:
és mindezt egy az életében sose dolgozott,csaló,hazudó kisebbségi korcs diktálja a magyar embereknek,szégyen
2011. máj. 1. 13:55
15/24 anonim válasza:
"Nem. Linket tudnál adni?"
Mért írod hogy nem, ha annyira nem vagy képben hogy még linkre is szükséged van?
2011. máj. 1. 13:57
16/24 anonim válasza:
Az adójóváírás mértékét is csökkenteni akarják jövőre még jobban. A táppénzből is lefaragnak. Tehát még kevesebb fizetésért, kevesebb / vagy a végén már semmilyen /pótlékokkal, még többet kell güriznünk. Hacsak nem lesz tiltakozás, bár ebben az országban ez nem jellemző, ez a nép csak tűűűűűr....
2011. máj. 1. 14:01
17/24 anonim válasza:
"Az egész parlamenti bandát elvinném (láncot) egy hétre a kőbányába, követ törni! Ezek életükben nem tettek keresztbe két szalmaszálat sem, a FIZIKAI MUNKA ismeretlen nekik! Meg kellene tanítani őket, azt hiszem, örökre elmenne a kedvük a munkások megalázásától."
Támogatom.
2011. máj. 1. 14:01
18/24 anonim válasza:
"Mért írod hogy nem, ha annyira nem vagy képben hogy még linkre is szükséged van?"
Azért mert tudtam, hogy ez így nem igaz.
Látom akik ide járnak azoknak a szövegértése nem valami rózsás...
" A kormányzati tervek között az is szerepel, hogy a folyamatos üzemű vállalkozásoknál a jövőben 5,5 munkanapot is felölelhet a munkahét. Szintén a munkaidőkeretet érintő módosítás, hogy a kabinet lehetővé tenné a heti 48/60, vagyis a napi akár 12 órás munkavégzést is"
Lehet sipítozni, de nem az ATV, és Népszava alapján kéne tájékozódni.
2011. máj. 1. 14:04
19/24 anonim válasza:
Nem véletlenül tüntetnek a szakszervezetek, mert amit ez a kormányzatnak nevezett banda akar, azzal 130 éve összes kiharcolt kedvezménye elveszne! Visszamegyünk a XIX. század eleji Angliába, ahol semmilyen munkásnak nem volt semmi joga. Csak ezt nem értem, miért nem vágja ezeket orrba az EU? Persze lehet, hogy megvárják a magyar elnökség végét és akkor verik orrba őket. Ja és a legszebb, elment a legjobb ember (II. János Pál pápa) szentté avatására díszes Viktorunk! Nem sűl le a bőr a képéről, hogyan merészeli?
2011. máj. 1. 14:19
20/24 anonim válasza:
Ez az 5,5 napos munkahét értelmezhetetlen. Más országokban heti óraszámot jelölnek.Az én gyerekeim most is heti 55-60-at dolgoznak, mert a vállalkozó nem vesz föl plusz létszámot, hanem a meglévőt dolgoztatja rogyásig, persze nem emelt bérért, a túlóradíjat sem ismerik. A szabadságot sem minden esetben adja ki teljes egészében, csak papíron. Persze lehet reklamálni, azaz el lehet menni, ott áll a kapuban a többi sok munkára váró.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!