Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz a plázákat is átnevezi?
2011. ápr. 30. 18:41
1/12 anonim válasza:
az "ÁLHIRPORTÁL" elkerülte a figyelmed....
2/12 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség már... tiszta vicc már a Széll Kálmán tér is. Minek változtatni? Nem akarunk visszamenni a 17-18.századba.
3/12 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hányan nem tudják még az országban, akik nem tudják, hogy a Hírcsárda egy kamu hírportál...Bár aki a linkre kattint és beveszi az elég hülye, mivel a fejlécben világosan le van írva, hogy "álhírportál".
4/12 anonim válasza:
Figyeljünk jobban oda.
Az előzőekből tanulva most is valamit sunyi módon a háttérbe akar csinálni.
5/12 A kérdező kommentje:
elnézést, nem vettem észre hogy álhírportál. de paródiának jó
2011. ápr. 30. 18:51
6/12 anonim válasza:
Nagyon érdekes, hogy az ember bármit elhisz ha megfelelően van tálalva.
7/12 anonim válasza:
tejoég kérdező ez de gáz:D:D
a többi cikk címe alapján amúgy nem tűnt fel? vagy neked ezek teljesen normális témáknak tűnnek? :D
TIZENHÁROM ÉVESEN MEHETNEK NYUGDÍJBA A TŰZOLTÓK
SCHMITT PÁL KIVÁLASZTOTTA AZ ELNÖKI SÍKOSÍTÓT
GAZDASÁGI OKOKBÓL FELCSERÉLNÉK AZ ÉVSZAKOKAT
PREDATORT ÉS GODZILLÁT IS LÁTTÁK GYÖNGYÖSPATÁN
SCHMITT PÁL LOVAGGÁ ÜTÖTTE FLUORT
ISTEN MEGKÖSZÖNTE, HOGY SZEREPELHET AZ ALAPTÖRVÉNYBEN
:D:D
8/12 anonim válasza:
Állítom, hogy a mostanában elterjedt pletykáknak se igaz a tizede sem, csak a kérdezőhöz is hasonlító buggyantak kezdik el terjeszteni.
9/12 anonim válasza:
Álhír ide, álhír oda én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy meg fog történni.
10/12 anonim válasza:
"A Balatont szeptember 1-től Leiningen-Westerburgnak hívják majd, a Tisza kibővül Tisza Istvánra" :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!