Hogy gondolta Orbán ezt a 12 órás munkanapot?
Hétfőtől- péntekig egyfolytában, és csak vasárnap szabadnap?
Minden munkaterületen ezt tervezik? Szerintetek be is vezetik majd?
Mindent amit tudtok erről légyszi írjátok meg, mert én csak melóba hallottam ezt- azt.
Nem is olyan régen még nem arról volt szó, hogy megszüntetik a 12 órázást mindenhol, és a folyamatos munkarendet? Ezt is melóba beszélték.
Én meg 12 órát dolgozom 80 ezer ft-ért. Egyszer tanácsolnám ezt neked is, aztán nem lenne ekkora arcod!
Tudod én nem vagyok olyan b.arom, hogy 12 óra után, még a családom is elhanyagoljam! Nehezen, de megélünk! A hozzád hasonlókkal viszont van bajom, akik ugye nem sírnak, csak b.aszogatják az egyszerű gyári melóst és döngetik a nagy mellényt! Egyébként meg nem arról írtam ki kérdést, hogy juj nekem milyen sz.ar az élet! Tehát itt senki nem sír, csak te provokálod az embert!
Azért húzom fel magam, mert amit írtál az nagyon úgy jött le, hogy nekem milyen büdös a munka. Én gratulálok a sikereidhez, de mivel teljesen más körökben mozogsz, ezért az elég erős volt amiket írtál, hogy többet kéne dolgoznom. Valószínű, hogy fogalmad sincs arról, hogy egy gyári munkásnak a 12 órában mennyi mindent kell bírnia azért a kevés pénzért. Nem csupán fizikális dolgokra gondolok.
Egyébként köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésre, mert eddig azt ment csak, hogy biztos így lesz stb.
Nem haragszom, nincs is miért. Köszönöm a jó kívánságaidat, én is hasonlókat kívánok neked, és remélem, hogy a jósaltot beigazolódik, és persze elnézést kérek ha durva voltam, csak eléggé frusztrál a tudat, hogy a fizikai munkások nincsenek rendesen megfizetve. Nem akarok siránkozni ,mert nem csak a szakmunkások vannak így. Ott vannak például az orvosok, akik keményen tanultak, hogy ebben a szép szakmában legyen helyük, aztán el kell hagyniuk az országot a biztos megélhetésért.
Értem, hogy azokra céloztál, akik minél több pénzt akarnak, csak dolgozni nem szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!