Keresztény csatlósállam a köztársaság helyett? Erre készül a Fidesz?
A Köztársaság tér új neve: II. János Pál pápa tér.
Először megváltoztatják az államformát sima Magyarországra, most pedig ez. Ez már több, mint jelzésértékű. Én megértem, hogy nyalni kell (még) a KDNP-nek, de ez azért már túlzás. Mi a véleményetek?
nem a kdnp-nek nyal, hanem a jobbiknak.
ha a Jobbik nem lenne akkor ez az egész magyarkodás meg kereszténykedés nem lenne a fidesz részéről. a határon túliak még mindig ne kaptak volna állampolgárságot, és grosicsék sem kaptak volna még mindig "év sportolója" díjat. most minden annyira nemzeti megy magyar, csak valahogy a fidesztől nem hangzik hitelesen...
Nincsenek szerintem igazi hithű keresztények a politikai életben, mivel nem összeegyeztethető az erkölcsi háttér.
Ja, és elnézést, nem az államformát változtatták meg (szerencsére), hanem az ország nevét.
1: Ha a fidesz hazudott 100x, akkor majd legközelebb nem fog?
" mivel nem összeegyeztethető az erkölcsi háttér. "
Nézzél szét a Jobbikban...
15:42
Szétnéztem a Jobbikban, ezért írtam, hogy "hithű keresztény". Néhány nagymagyarkodó kettőskeresztes keljfeljancsi még nem lesz hithű, csak mert azt vallja magáról. Ahogy a gyilkost se engedik szabadlábra, csak mert váltig állítja, hogy ő ártatlan.
"Először megváltoztatják az államformát sima Magyarországra"
Na ez a mondatrész mutatja az értelmi szintedet, és tudatlanságodat, innentől kezdve a kérdést nem lehet komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!