A Fidesz vajon hány % ot kapott volna a választásokon, ha tudják az emberek hogy mire is készül?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 10:06
2/9 anonim válasza:
2/3-ot biztosan nem, de a jelenlegi ellenzékkel szemben lehet, hogy így is nyert volna. Viszont nem lenne lehetősége ilyen nyíltan garázdálkodni a törvényalkotásban, és ennyire nagy ívben sz@rni azokra a milliókra, akik a kiszámíthatóbb jövő és szociálisan érzékenyebb kormányzás reményében rájuk adták a voksukat.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen , sok ostobaságott kellett csinálnia a maszop-nak hogy ez így kialakúlhasson. Bár én a maszopot sem tartom sokra, de a fideszt sem. Kezd egy léüres tér kirajzolódni a következő választásokra. Az Mszp leírta magát, a fidesz most írja le magát, a jobbik nem képes még gyűjtőpártként viselkedni " de minden média öli is" az Lmp meg egyszerüen nulla!
Az az érzésem hogy nagyon alacsony lesz a részvétel, és hogy abból mi lehet azt nem lehet megjósolni.
Persze a pillanatnyi helyzet sokat számít, és én nem vagyok abban biztos hogy a fidesz kitölti a mandátumát.
2011. jún. 13. 10:32
4/9 anonim válasza:
Sose lesz semmi jó, ha az ellenzék került volna az élre, akkor meg másik kérdésed lenne itt.
5/9 anonim válasza:
Előző, egyszóval úgyis elbaszna valamit a másik is, szóval felesleges hajszolni magunkat abba, hogy ha nem xy-lenne akkor sokkal jobb lett volna,
7/9 anonim válasza:
Egy pártnak nincs mandátuma, csak egy képviselőnek.
9/9 anonim válasza:
Kevesebbet, az tuti, de kormányt tudott volna alakítani. 2/3-a nem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!