Miért "szidják most" úgymond a fideszt? Most mi ez a nagy felháborodás?
"vagy miket akar a magyarság mostanában??? elkeserítő.."
Ha a választásoknál nem lett volna birka a magyar, akkor a jobbik jobb lett volna.
"Miért "szidják most" úgymond a fideszt?"
Hol, a gyékán?
Itt mindig mindent szidnak. Ha megfigyeled, 10-ből 9 megszólalás valamilyen panasz, sirám, nyavalygás.
"AZ új alkotmány is egy új lépés"
Ebben speciel nem értek egyet. Teljesen mindegy, mi az alkotmány. A lényeg a gazdaságpolitika, minden más attól függ. A Fidesz egyébként jó gazdaságpolitikát folytat, csak sajnos túl mérsékelt.
"HA 3 év múlva is ilyen helyzetek lesznek"
Az átlag gyékás akkor se lenne jobb hangulatban, ha elérnénk a svájci életszínvonalat, mert ők abból is kimaradnának. Ugyanis a Kádárt visszasíró, államtól segélyt váró embertípus nem szokott a fejlődés nyertese lenni. Szóval arra ne számíts, hogy a gyk-n valaha is más lesz a hangulat, mint a mostani hőzöngés.
Javaslom, hozzatok létre egy külön oldalt magatoknak, mondjuk "Apám is gazdag, én is az vagyok" címmel, és beszélgessetek a kiváló gazdaságpolitikáról, meg az 55 éves korra kötelezően,(és persze saját erőből, a nulláról indulva) megteremtett egzisztenciáról.
Kényes fületeknek nem kellene elviselni a sok "siránkozást, hőbörgést".
ma 06:20
Egykor én is nagyon szolidáris voltam ám a szegényekkel... aztán a gyk-n megismerkedtem őszinte gondolataikkal és azóta nem vagyok szolidáris :)))
Az első aki osztja a "véleményed", hasonszőrű.
Ergo: Ti vagytok kisebbségben, legalábbis a gyk. nem reprezentatív felmérése szerint.
Na most, ahol a kisebbség osztotta az észt a többségnek, abból még semmi jó nem jött ki.
Örülök a sikereidnek, de nem szeretem, hogy kérkedsz vele.
Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!