Melyik párt fog győzni szerintetek a következő választásoknál?
Nekem egy elég érdekes teóriám van. Szerintem az MSZP-s nyugdíjasok addigra már szép lassan kihullnak, tehát az MSZP kiesik a parlamentből. Az LMP-nek megint küzdenie kell majd a bejutásért. A Jobbik viszont lehet, hogy megnyeri a választásokat. Egyrészt sok olyan fiatal van akik nem tudtak most szavazni és ők Jobbikosok, másrészt pedig ha Erdélyben is szavazhatnak akkor szerintem ott is a Jobbik lesz előnyben. De lehet még nem lesz elég, hogy megverje a Fidesz-t. Szerintetek?
Olyan válaszokat kérem mellőzünk, hogy nem lesz következő választás :D xD
Korai a kérdés.
De ha közelebb lenne a választás, akkor a jobbikra tippelnék.
Remélem igazad lesz, és a Jobbik nyer.
Egyébként szerintem az LMP egy vicc-párt, nem hiába szólogatnak be nekik a parlamentben, hogy milyen ostobák. Még a többi párt is lenézi őket a szellemi színvonalukért. Ráadásul olyat olvastam az egykori programjukban, hogy nah majd ők megváltoztatnák így meg úgy az Európai Únió rendszerét, sőt az ENSZ-t is, mert az úgy nem jó (persze konyhanyelven fogalmaztam). Egy vicc az egész, kiknek képzelik ők magukat?
Itt a bizonyíték, ha valaki nem hiszi:
Az MSZP már tényleg uncsi, eléggé lemenőben van. A Fidesz meg pont most fogja elintézni a következő választásokkor való lebőgését. 2012-től jön a fekete leves, ebben biztos vagyok.
<covenant> válaszával értek egyet. Fidesz győzelem fog születni 2014-ben is, csak már nem 2/3-al.
A Jobbikban nincs több, a mostani kb. 15 százaléknál. A cigánykérdés felszínen tartásából többet nem lehet összeszedni. Az LMP-MSZP ellenzék meg addig esélytelen, amíg Gyurcsány, Lendvai Ildikó, Bauer Tamás és az összes levitézlett elvtárs meg a többi volt SZDSZ-es megmondóember köré szerveződik.
Szerintem a FIDESZ, de már messze nem 2/3-al.
a 2018-as választások lesznek nagyon érdekesek!
A Jobbik.
Hiába próbálják lejáratni, rengeteg olyan terület van az országban, ahol állami beavatkozás KELL, hogy a közbiztonság javuljon, de ennek épp az ellenkezője folyik, lásd: Gyöngyöspata.
Az LMP ott elég rendesen bekavart, ugyanazt a főállásban rettegést és uszítást nyomatják, mint az előd, az SZDSZ.
A kombinálásból kifelejtetted, hogy azok a tinik, akiket ma naponta vernek és terrorizálnak egyesek az iskolában, miközben ezerrel nyomatják a fejükbe, hogy legyenek toleránsak, stb, már nagykorúak lesznek a következő választásokon.
A Fidesz épp most vágja a fát maga alatt, a dolgozó, aktív korú emberek között lejár a szavatosságuk, az a pár intézkedés, amivel most gyakorlatilag legalizálják a rabszolgamunkát az országban, rengeteg szavazót fordít ellenük.
Egyetlen lehetősége lesz a Fidesznek, ha romák (és a műveletlen rétegek, akiknek a szavazata könnyedén megvásárolható egy sörért) szavazataiért hajtanak, amivel megint csak az aktív, dolgozó szavazókat fordítják maguk ellen.
Nagyon sokaknak pont ebből lett elege.
Több emberről tudom, hogy adott még egy utolsó esélyt a Fidesznek, a Jobbikot elsőre "túl nácinak" tartotta: na ők MIND a Jobbikra fognak szavazni legközelebb.
Nem lesz elsöprő győzelem, elég szoros lesz (tehát 2018-2018 között megint menni fog, hogy mindegy, mit tenne a kormánypárt, a Fidesz keresztbe tesz, és megy a bezzeg mi jobban csinálnánk, mint 8 évig), és romokban fog heverni az ország, tehát a sz-ból kell várat építeni, de ők fognak nyerni.
Nagy valószínűséggel sajnos 2014-ben is a Fidesz fog nyerni, ekkora előnyt nehéz 4 év alatt elveszteni. A Jobbik valamelyest erősödni fog, mert nagyon sok fiatalt, most még nem választókorút, meghülyített a sok ostobaságaival. Az LMP maximum egy-két százalékot erősödhet, eléggé rétegpárt, és jó vagy nem jó, biztos, hogy az MSZP is fog valamelyest erősödni, mert az egyetlen 'baloldali' gyűjtőpárt a baloldalon.
Szerintem:
Fidesz-KDNP: 40%
MSZP: 25%
Jobbik: 25%
LMP: 10%
Szerintem kb így lesz a mandátumok megoszlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!