Mehetek üdülni állami pénzen, ha a szomszédom olyan embereket hoz be a közös udvarba, akiknek a puszta látványa félelmet kelt bennem?
nem hallottam a hírt, vki elmondaná?
én azon csesztem fel az agyam, hogy a nyugdíjpéntárba befeketetett több mint 1 millió forintom, zsupsz. holvolt, holnemvolt, mint a mesében. hát a büdös k*va anyjukat, feltehetően ezért dolgoztam, bassz*k meg...:@
" Szarkasztikus Ákos válasza:
Aha az nem annyira gáz ha néhány közel-keleti terrorista saját szarját segítenek takarítani, de ha néhány mezei cigányon próbálna segíteni az mindjárt sérti a genfi egyezményt..."
Ha így érzed, lelked rajta.
"Szarkasztikus Ákos válasza:
Gyöngyöspatán a Véderő vagy mi a szösz a cigányok mellett vett telket és ott olyan dolgokat művelnek ami a cigányoknak báncsa a szemét és azt mondják így nem tudnak élni és kérik a vörös kereszteseket, hogy ugyan segítsenek és amikor a vörös kereszt segít akkor meg jön a sok turbómagyar, hogy "brühühü segítenek a retkes cigókon én többet őket emberszámba se veszem". De ha a vörös kereszt nem segítene az, hogy nézne ki? A hamász szarját is takarítják a közel keleten, hogy nézne ki ha azt mondanák, hogy elmentek ti a francba büdös palesztin genyák..."
De akkor nekem is már! Meg sok hozzám hasonlónak, akiket ilyen-olyan sérelem ér...
Másrészt, nem vagyok turbómagyar, ilyen nincs.
Ez meg a másik.
Bár a jogvédőt még vicc szintjén is barokkos túlzásnak tartom, nem hiszem - írásai alapján -, hogy valaha azt a minimális energiát is belefektette volna tanulmányaiba, ami ma egy egyetemhez szükséges. Mondjuk ez nyilván más téma, mint az is, amiről ír.
"Az nem fájt amikor terroristáknak segítettek?"
Dehogynem, hisz épp azt teszi szóvá.
"Ákos: Megint belekevered a cigányokat. Senki sem mondta, hogy róluk van szó :) A kérdésre válaszolj te turbójogvédő."
A kérdező áttételesen kérdezett a gyöngyöspatai helyzetről ott pedig igenis cigányokról van szó te turbótudatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!