Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell kitelepíteni a...

Miért kell kitelepíteni a cigányokat Gyöngyöspatáról?

Figyelt kérdés
Tudom ott gyakorlatoznak de attól miért nem maradhatnak? Nem értem..
2011. ápr. 22. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

Én az összesnek megadom! ;)

Cinikusságból 5*-ös! :):):):)

Ezt a témát humor nélkül nem lehet már kibírni..

Jaaaaj, szegény cigányok... most legalább tudják, hogy milyen félni másoktól!

Pedig okuk nem lenne félelemre, mert sem a gárda, sem pedig a magyarok nem bántják őket, csak a rendet szeretnék visszahozni/fenntartani.

Ellentétben a cigányokkal. Ők elveszik, ami a másoké, tönkretszik, amit más hosszú évek alatt felépít, ők bántják a magyar gyereket, fenyegetik a családokat, megölik a kutyádat, hogy ne védje a portádat... Azért, hogy ne haljon éhen, még embert is öl. 200 forintért is akár.

Vagy ha bevonul a börtönbe a cigány "nő" férje és azt felcsinálja valami kanos cigány -míg a "férj" börtönben ül- akkor a 4. gyereke mellé a "fattyút" már nem vállalja... Ezért kell megszurkálni az újszülöttet és a kályhába dobni. UGYE?!?!?!?!

Miféle teremtmények ezek? Miért szólnak róluk a hírek? Gyilkosok, uzsorások, rabszolgatartók stb...

Miért, miért, miért?!?!?!

És ki az, aki védi őket? Miféle érdek miatt?

Egy teljesen független válaszoló

2011. ápr. 22. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:
4%
cinikusságból te is átmennél...
2011. ápr. 22. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
elfogyott a vas, Nemtudnak lopni,nincs megélhetésük..."Rásszista Mádzsárok" kijelentések is hangzottam már el a faluban ^_________^ Tökjó meg "rettegnek a cigányok" attol ,hogy nemtudnak lopni és a síró cigány gyerek is azért sírt mert nem tud krumplit lopni a szomszéd nénikétől meg tyúkot a bácsikátol . Ma Magyarországon nincs helye a ,cigányoknak és ez elöbb -útobb polgáráhobúr fog eredményezni.
2011. ápr. 22. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Szarkasztikus Ákos ezt bóknak veszem. :)
2011. ápr. 22. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Én csak a szegény csillebérci embereket sajnálom, istenem, 170 cigány csak úgy a semmiből a nyakukba zúdul....az Isten óvjon mindenkit az ilyen élménytől. Egy ideig veszélyeztetett zóna lesz Csillebérc is, tiszteletbeli Borsod megye egy kis időre.
2011. ápr. 22. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Vajon mi marad a Csillebérci "menekültszállásból"?!
2011. ápr. 22. 17:05
 17/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem kéne kitelepíteni 277 embert, pár tucat miatt.

de ez csak magánvélemény.

2011. ápr. 22. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi marad?Megmondom.Csikkek,szotyola héja,köpések,itt ott húgy foltok a ház falán,izzadság szag,és üres tábor.
2011. ápr. 22. 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, a kitelepítés alatt álló cigányok most nem nagyon hangoztatják hogy "megyek madzsart ölni" és hasonlók
2011. ápr. 22. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!