Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2012 tényleg a világ vége?

2012 tényleg a világ vége?

Figyelt kérdés

[link]

Még több pénzt vesz el tőlünk a kormány? Meg fogunk tudni így élni egyáltalán mi kisemberek itt Magyarországon?

2011. ápr. 20. 00:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

erhnn válasza:

Az adósságot muszáj visszafizetni. Muszáj alacsonyan tartani a hiányt. Ehhez ez kell.

És adósságot csak a kis ember kárára lehet visszafizetni, gondolok itt például az egy kulcsos adó rendszerre.

Akinek sok pénze van annak kell kevesebbet fizetni.

Így igazságos ugye?

2011. ápr. 20. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a te bajod Pedro, vedd csak továbbra is a szar minőséget.
2011. ápr. 20. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Veszem is. :-) CSAK azért mert valami "minőségi" nem fogom megvenni. Akkor fogom megvenni, ha pl. jobban ízlik, vagy kevesebb Exxx-et tartalmaz, vagy ha bizonyítottan kopoltyúim nőnek tőle.

De csak azért, mert "hű de minőségi" és kétszer annyiba kerül, nem fogom megvenni. Lehet, hogy te igen...

A baj ott van, hogy ami TÉNYLEG minőségi, aminek TÉNYLEG más az íze, ami TÉNYLEG kevésbé ártalmas, azt is külföldön készítik (és gyakran ugyanaz a cég, amelyiktől a bóvlit is veszed), tehát MEGINTCSAK nem a magyar terméket fogom venni, ha minőséget akarok, és van is pénzem megfizetni.

Tudod, ez olyan mint az autó. Vagy van egy 20 éves tragacsom, és ezt lecserélgetem másik 20 éves tragacsra - ebből a magyar autógyártó nem sokat profitál. Vagy ha van pénzem, akkor veszek egy Skodát, Fordot, Mercedest, Ferrarit - és ebből megintcsak nem a magyar autógyártó jár jól.

Tényleg, ki vesz nálunk Suzukit? :-D

Pedro

2011. ápr. 20. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem veszek Suzukit. Miért vennék ha sokkal jobbat is vehetek? Maradok az BMW X6 - nál. Sajnálom, de engem csak a minőség érdekel, ahogy én is csak a minőségi munkával elégszem meg saját részemről. Persze ha valami magyar és jobb mint egy külföldről behozott, akkor én is azt veszem meg.
2011. ápr. 20. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Nemsokára lesz a Suzuki és az Audi mellé Mercedes is :)

Pedro

Lehet, hogy ugyanazt vásárolsz, de azzal a pénzzel, ami megmarad, azt is elköltöd valahova nem?? Vagy magad után dobatod a sírásóval? :)

Styloo

2011. ápr. 21. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!