Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az iskolák állami kézbe...

Az iskolák állami kézbe kerülnek az önkormányzatoktól. Tényleg csökkenni a fog a pedagógusok bére?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen marhaságot.

Orbán Viktor azt ígérte a pedagógus bérek kétszeresére emelkednek 2014-ig.

Csak várjatok! 120000 helyett 240000-et visztek haza 2014-ben.

"Z"

2011. ápr. 22. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: úgy legyen!

Sajnos nem így néz ki a helyzet, már a kormány sem akaródzik Hoffmann Rózsa mellett kiállni, mert a beígért pénzt nem akarják adni neki a változtatásra. Mellesleg ez nem nagy baj, mert vannak beteg ötletei. Viszont a pedagógusok is sztrájkolni fognak (ennek persze a gyerekek isszák meg a levét). A végtelenségig őket sem lehet alulfizetni. Ezért mondták hogy elment az eszem amiért tanító akarok lenni!

2011. ápr. 22. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:

18.11-es vagyok:)

Iróniából írtam amit írtam. A pedagógusok kapnak egy nagyot a szemük alá és jobban teszik, ha kussolnak ebben az új rendszerben:)

Nem fogtok semmilyen emelést kapni, max inflációkövetőt!

Így jártatok kész:)

"Z"

2011. ápr. 23. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!