Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint nem volt jó a...

Bumbi02 kérdése:

Akik szerint nem volt jó a régi alkotmány, azok szerint miért nem volt jó?

Figyelt kérdés
Egyszer feltettem a kérdést, de most megint aktuálissá vált. Annyi helyen olvasom hogy ez benn a rossz, az benn a rossz.. Ennyi unatkozó alkotmányjogászunk van?
2011. ápr. 18. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

55%-osnak nagyon jó a meglátása.

"én csak arra vagyok kiváncsi, lesznek-e új választások?"

Mikor? Hogy 2014-ig nem, az biztos. Nagyjából értem, hogy ezt miért kérdezed, de ők pont arra hivatkoznak, hogy hatalmas a támogatottságuk.

2011. ápr. 19. 04:27
 12/12 A kérdező kommentje:

a Fidesznek lenne oka az új választásokat kiírni. csökken a népszerüsége, 2014re eléggé megfogyatkozna, most 2012ben még többet érnének el, plusz ők tudhatják már most is hogy lesz-e választás, és ez az elönyük a többi párttal szemben, plusz ők ismerik majd az új választási törvényeket stb. Megérné nekik most is, plusz így 2016ig tartana a mandátumuk, ergo még a következő köztársasági elnök megválasztásában is elég nagy szerepük lehet. Nem lenne meg már a kétharmaduk, viszont a többségük mindenképp, de most megírták az alkotmányt, mihez kell nekik 2/3 innentől?

aztán lehet nem merik megcsinálni, pedig megérné nekik.

2011. ápr. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!