Szerinted melyik nagyobb szégyen? Apehos, rendőr, politikus?
Figyelt kérdés
Sorrendben.2011. ápr. 16. 19:38
11/15 bumbi02 válasza:
de azért megkérdezném hogy miért is szégyen apehosnak vagy rendőrnek lenni?
12/15 anonim válasza:
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:34
Igen ,helytálló a kérdés.Szerintem a kérdező is úgy akarta feltenni,hogy melyik a 3 közül a legnépszerűtlenebb.Lényegében én ez alapján válaszoltam.
13/15 anonim válasza:
A "hü_j_e kérdezőt" kihagytad, pedig illik a sorba.
14/15 Dick Esmen válasza:
Az apehos rendőr aki politikai pályára lép.
15/15 anonim válasza:
Sajnos olyan világot élünk, amikor már azt tekintik szégyennek, ha valaki eljár egy munkahelyre és becsületesen, a jogszabályoknak megfelelve elvégzi a munkáját. Ezzel ellentétben trendik az egész nap otthon ülő, munkát messziről elkerülő, magát kétes ügyletekből fenntartó személyek, a jogosítvány nélkül, vagy ittasan, kábítószeresen autót vezetők és még sorolhatnánk... az biztos, hogy a felsorolásban szereplők mind tartanának a felsorolt, szégyenteljesnek tartott "apehos" vagy rendőr intézkedésétől - okkal, hiszen van félnivalójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!