Vajon nűködnek még az Orbán bányák?
Figyelt kérdés
Ki mit tud róla?2011. ápr. 16. 16:39
1/7 anonim válasza:
Működnek. Ott gyártják a sót helyettesítő szóróanyagot.
2/7 anonim válasza:
Na, erre én is kíváncsi vagyok :D
3/7 anonim válasza:
Hogy működnek-e azt nem tudom,de soha nem voltak Orbán bányák,hanem Orbán Viktor Édesapjának egy bányában volt (vagy van)50% tulajdonrésze.
A többit a független média (Bolgár úr,Népszava stb.)rettegte mellé!!
4/7 anonim válasza:
Nemtom működnek -e még. 2001ben nagyon vizsgálódtak Orbán bányái után. Gondolom ment ott is a kizsákmányolás ezerrel.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az országban ma ez lenne a legnagyobb probléma, sem a szőlő, sem a bánya nem jövedelmező vállalkozás, másrészt meg a szocik sem tudtak kideríteni semmit, pedig nagyon leakarták járatni Orbánt.
6/7 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nagyon kevés az országban a működő bánya. Az oroszlányi az egyik.
7/7 Sz1u válasza:
19:16
Ugyan már! A hőn szeretett vezéred miért nem talált még bármit is Fletó ellen? Hmmm? Esetleg nem is volt semmi? Pedig nagyon le akarták járatni (mondjuk sajnos sikerült is...)!
Tudod a kettős mérce...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!