Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt eddig az Orbán kormány...

Mi volt eddig az Orbán kormány intézkedési közül az, amit pozitív dolognak értékelsz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Ezeknek még a Gyurcsánynál is ezerszer rosszabbak!!! Köszönet a sok-sok f*sszopóg*cinek akik megválasztották őket!!
2011. ápr. 14. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

1500 ft -tal kevesebbett keresek :)

Ez pozitívum , mert nem költöm el hülyeségekre és káros dolgokra .

Nem járok annyit az autóval .

Ez is pozitív , mert védem a környezetet !

Minden utcasarkon állnak traffival a rendőrök .

Pozitív , mert legomboltak 30e ft -tal és ezáltal még kevesebbet autózok , de most már jobban odafigyelek (bár még mindig gyorsan hajtok)

Megbüntetik a bicikliseket (engem még nem büntettek meg szerencsére).

Eszem ágában nincs felülni biciklire ezáltal nem fáradok el , majd nem iszom annyi üditőt és nem eszem annyit , tehát takarékosságra sarkallnak .

Persze kicsit sarkítottam a dolgokon , de én a saját bőrömön egyelőre nem érzek semmi pozitív dolgot .

Na , hirtelen ennyi jutott az eszembe :)

2011. ápr. 14. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Semmi pozitívumot nem érzek...
2011. ápr. 14. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Negatív: Kevesebbet autózom, kevesebb cuccot tudok vásárolni ugyanannyi pénzből.

Számomra pozitív: Dohányzás tiltása aluljárókban, buszmegállókban

2011. ápr. 14. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Pozitívumok:Minden embertől,aki nem végez közmunkát attól megvonták a szociális segélyt(még egyetemistáktól is),felmerült a fegyverliberalizáció és talán a sorkatonaság.

Negatívumok:16%-os adókulcs,90 napig lesz munkanélküli segély(jövőre),médiatörvény,alkotmány bíróság semmibe vétele,áremelések,hamburgeradó felvetése,gyerekek utáni szavazati jog felvetése,külföldön élő kettős állampolgárok szavazati jogának felvetése,államkötvények kibocsátása külföldieknek,"államadósság kassza" és még sok millió látszatintézkedés.

2011. ápr. 14. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Pozitív: az egykulcsos adó.

Többi intézkedésük nem volt közvetlenül hatással rám, így nem tudom értékelni.

2011. ápr. 14. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Még én jártam a legjobban:

- a családom havi jövedelme 45.000-el lett kevesebb, az új überigazságos adópolitika miatt. Sebaj legalább nem kell attól félnem, hogy a továbbra is szabadon garázdálkodó és minden felelősségre vonást továbbra is megúszó rablógyilkosok túl sok pénzzel megrövidítenek!

- sokszorosára nőtt az ára mindennek (főleg a benziné), amíg szinte minden más becsületes munkás embernek a jövedelme megcsappant, de ez végül is nem baj:D!!! A lényeg az, hogy a megélhetési kormánypárti politikusok jövedelme az egekig nőtt, így nem kell hogy megszakadjon miattuk a szívem hogy éhen halnak. Micsoda fergeteges megkönnyebbülés!

- a magánnyugdíj pénztáramba összekuporgatott mintegy másfél millámat egy tollvonással lenyúlták, így legalább ezután arra sem lesz gondom.

- megvonták a szüleim közgyógy jogosultságát (akik mindketten kőkeményen végiggürizték a maguk 40 évét), amíg munkát sose látott naplopók tejesen ingyen váltják ki a gyógyszereiket, addig bennünket havi 60 ezer gyógyszerre menő többletköltség terhel. Külön öröm számomra - de leginkább a szüleim számára - tehát, hogy nem kell félnapokat elcseszni hosszabbításkuncsorgással ha lejárnak a közgyógy igazolványaik. Ja és szintén külön öröm ért bennünket e hónap elején, amikor megvonták a gyógyszereink tb támogatását, hogy több pénz maradhasson a politikusoknak korrupcióra meg luxusk*rvákra! Végtelenül megnyugtat, hogy nem fogják rosszul érezni magukat.

- a páromat létszámleépítés miatt pont a múlt héten hajították ki a munkahelyéről (önkormányzati dolgozó volt már vagy 10 éve). Erre még a munkanélküli járulékát is megnyirbálják, ami azért bivajpusztulatosan jó, mert ösztönözve van hogy mihamarabb új munkahelyet keressen.

Csak így tovább! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!

2011. ápr. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!