Mi volt eddig az Orbán kormány intézkedési közül az, amit pozitív dolognak értékelsz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 14:58
1/17 anonim válasza:
a gazdagokat gazdagabbá tette a gazdagok kormánya.
2/17 anonim válasza:
Hatékonyabb adórendszer, szigorúbb büntetések, megszorítások, alkotmányos eladósodás-korlát.
3/17 anonim válasza:
A pozitívum az benne, hogy legalább nem rejti véka alá, hogy mennyire sz@r, hanem egyenesen megpróbálja beletolni a képünkbe.
Így legalább tudjuk, hogy továbbra is egy eléggé hiányos rendszerben élünk és fennmarad az a gondolkodás, hogy itt valami bűzlik.
Végülis sokkal jobb így, mintha egy olyan rendszerben kéne élnünk, amiről egyáltalán azt sem tudjuk, hogy rossz.
4/17 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy rád,illetve az állampolgárok érdekeit nézve pozitív,nem az állam hatékony működése szempontjából.
2011. ápr. 14. 15:09
5/17 anonim válasza:
Részemről? Ami engem érint olyan nincs.
6/17 anonim válasza:
szja változások, társasági adóváltozások, Széll Kálmán terv, Széchenyi terv, BTK szigorítás, multiadó hirtelen ennyi jut eszembe.
7/17 A kérdező kommentje:
Én mindössze egy dolgot tudok pozitívumként megemlíteni,mégpedig a házi pálinkafőzés legalizálását.
2011. ápr. 14. 15:19
9/17 anonim válasza:
A bruttó fizetésem egy kicsivel kevesebb lett, mint tavaly. Más változást nem érzékeltem az életemben.
Azt tudom, hogy ha lenne egy gyerekem, akkor picit megugrana.
10/17 anonim válasza:
Pálinkafőzés az tényleg nagyon lényeges. Éljen az alkoholizmus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!