Mibe érdemes ma fogni Magyarországon amiből megélhetsz tisztességesen, adó és más csalás nélkül?
Akármennyire is néztem körül, adó és más csalás nélkül tisztességesen nem lehet megélni.
Minden látszólag jól menő dologban van egy kis ez-kis az, elköltségeljük, támogatást igénylünk, nem számlázunk, svarcban, stb.
A nagy különbség nem ott van, hogy valaki 200 vagy 500 nettót keres (legálisan nagyjából ez normális jövedelemtartomány, persze ezzel is lehet elégedett bárki), hanem hogy csal valamennyit, vagy nem. Mert ha csal, akkor ennek többszöröse, többmillió is lehet havonta, ami egy óriási ugrás bármilyen legális jövedelemhez képest, és ez túl nagy különbség.
Ez persze azért van, mert magasak az adók és járulékok, ezért kéne még tovább, minimálisra csökkenteni ezeket, mert azzal nem a csalók járnának jól, hanem a nemcsalók.
MókaMester válasza:
nagyon leszűkítetted a kört, kisbarátom!
legyél mérnök!
fél milliót simán hazavisz egy hónapban
Jujj!A bátyám mérnök és fél évig kell kilincselni azért hogy kifizessék!Igen,mérnöknek lenni maga a csoda!
Tanulj angolul, lehet belőled informatikus:))
Havi 625k mindig jól jön nekem személy szerint
Néhai ismerősöm (Isten nyugossza szegényt) örökérvényű mondását tudom idézni:
"Itt nagyon sokat kell lopni, csalni, hazudni, ahhoz hogy az ember szép szerényen, becsületesen megéljen..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!