Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy hazánkban...

Miért van az hogy hazánkban még a kapitalizmus is különlegesen sz@r fajtája létezik? Milyen ez a kapitalizmus, mitől sokkal gyatrább mint máshol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 15:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Akkor légyszíves 25 öt, nevezz már meg ahol rosszabb a helyzet mint itt!"

Te hol élsz, bocikám?

Vagy nem itt, vagy fogalmad nincs arról hogy máshol mi is a helyzet! Ki x elem amiben nagyot tévedtél és jobban élnek nállunk, ahol meg sokkal jobban oda 2 x et teszek!

1. Fehéroroszország

2. Ukrajna

3. Románia

4. Szerbia

5. Horvátország X

6. Moldova X

7. Albánia

8. Bosznia

9. Macedónia X

10. Montenegró XX

11. Bulgária

12. Koszovó

13. Oroszország

14. Litvánia X

15. Ciprus

16. Szlovákia X

17. Hercegovina X

18. Olaszország XXX

19. Transznyisztra

20. Lengyelország X

21. Görögország XX " még az ottani megszorítások után is"

22. Írország XX

23. Lettország X

24. Észtország X

25. Szlovénia

Ne viccelj már!

Akik kimaradtal és tényleg rosszabbúl élnek, azok vagy az EU tól vannak ""fényévekre" vagy még néhány éve háborúztak. Sőt vannak akik nem is Eu tagok és háborúztak is, még is jobban élnek ma már!

2011. ápr. 10. 16:44
 12/24 A kérdező kommentje:

""gyakorivalasz2 válasza:

Egy korrekt válasz.

2011. ápr. 10. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
A kapitalista országok mennyiségének növekedése eléggé károsan befolyásolja a kapitalizmus minőségét. A régiek már régen stabilizálták magukat, ehhez az újak kapitalista gyarmatként asszisztálhatnak.
2011. ápr. 10. 16:53
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem milyen kivetni valókat találtál a listámban, de nézzük szépen, sorjában:

"Horvátország X"

Horvátország nem tagja az EU-nak, még mindig vannak nyomai a délszláv háborúnak (nem kizárt, hogy az erdőben aknára léphetsz), nem olyan jól szervezett a közigazgatás, mint nálunk.

"Moldova X"

Moldova gyakorlatilag Románia legelmaradottabb térségének, Maramures-nek a keleti folytatása. Nem értem mitől élnek jobban, mint mi. Ha jól emlékszem itt még 1995-ben is kommunizmus volt, például.

"Macedónia X"

Macedónia a balkán kellős közepén lévő sz@rfészek, gyakorlatilag Dél-Szerbia és Albánia keveréke.

"Montenegró XX"

Majdnem ugyanaz, mint Horvátország, nem értem miért XX, mitől lenne paradicsomi hely?

"Litvánia X"

Litvánia lehet, hogy gazdaságilag jobb, de közéletileg nem. Nagyon erős a melegek és az idegenek elleni diszkrimináció, az emberek mogorvák, harciasak.

"Szlovákia X"

Dettó ugyanaz, mint Litvánia.

"Hercegovina X"

Ugyanaz, mint Horvátország.

"Olaszország XXX"

Tripla iksz? Lehet, hogy Nyugaton van, és Észak-Olaszország valóban jó hely, na de Dél-Olaszország, az ország jelentős részén román körülmények uralkodnak, ráadásul a Vatikán közelsége miatt nagyon eröltetik a középkorias társadalmi nézeteket.

"Lengyelország X"

Ugyanaz, mint Szlovákia és Litvánia.

"Görögország XX"

Ugyanaz, mint Olaszország, csak még nagyobb izolációval, de Vatikán nélkül.

"Írország XX"

Lehet, hogy gazdaságilag jobb, meg ott van Anglia, de nagyon rossz az időjárás, és felszínesek, butuskák az emberek. Ezek a dolgok is számítanak ám.

"Lettország X és Észtország X"

Ugynaz, mint Szlovákia, Litvánia és Lengyelország.

2011. ápr. 10. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

Ez az utolsó egy barom. A "bu.zik jogai" alapján ítél meg egy országot, tipikus liberális konzumidióta. Az általa felsoroltak közül kiikszelem én is a fejlettebb államokat:

1. Fehéroroszország

2. Ukrajna

3. Románia

4. Szerbia

5. Horvátország XXX

6. Moldova

7. Albánia

8. Bosznia X

9. Macedónia

10. Montenegró

11. Bulgária

12. Koszovó

13. Oroszország

14. Litvánia X

15. Ciprus X

16. Szlovákia X

17. Hercegovina X

18. Olaszország XXX

19. Transznyisztra

20. Lengyelország X

21. Görögország XX

22. Írország XXXXX

23. Lettország X

24. Észtország X

25. Szlovénia X

2011. ápr. 10. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom, hogy mitől van, csak azt, hogy én 91-bne születtem, ezt a rendszert ti akartátok, nem én, úgyhogy most már be kéne fogni a pofátokat, nem sírni. Én megpróbálok jól boldogulni ebben a közegben, próbálom a legjobbat kihozni belőle, de mindig felbosszant, amikor a "ruszkik haza" jeligét leghangosabban ordibálók most rinyálnak, mert "jajj, hát ez is k.rva szar".

Nőjjetek fel, vagy haljatok meg, én nem bánom, de nekem tetszik a mostani berendezkedés, és ha meghallom valakitől az utcán, hogy hozzuk vissza ezt vagy azt, és hogy fújj-fújj globalizáció meg szabad tőke, azt úgy tarkón verem, hogy visszarepül a Rákosy korszakba.

2011. ápr. 10. 17:07
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
A kelta íreket lebutázza ez a buta, örülne ha negyedannyira normális lenne, mint az ottani hagyományszerető, normalitáspárti emberek.
2011. ápr. 10. 17:09
 18/24 anonim ***** válasza:
A kapitalizmusna minden fajtája "szar" nálunk azért szarabb, mert a kapitalizmus olyan "játék", amelynek vannak nyertesei, és így természetesen vesztesei is. Mi európai szinten a játék vesztesei között vagyunk, igaz világszinten pedig a nyertesek között.
2011. ápr. 10. 18:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Helmet! Milyen világszintű nyertességről beszélsz?
2011. ápr. 10. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen, kedves kérdező, ilyenkor jussanak eszedbe mondjuk az éhező afrikai kisgyerekek, akiket egész álló nap csak lepnek a legyek, hogy a könnycsatornáikból igyanak...
2011. ápr. 10. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!