Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy most Magyaror...

Lehetséges, hogy most Magyarországon lyukas totalitarizmus uralkodik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi az a totalitarizmus?
2011. ápr. 10. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
És mi az, hogy lyukas?
2011. ápr. 10. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:

én azt mondom hogy nemtudni, majd ezt az utókor fogja 100%-ban eldönteni. Bár az AB korlátozása erősen olyan dolog.

totalitarizmus = önkényuralom

2011. ápr. 10. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Olyasmi...de ennél még lehet százszor rosszabb is! Ha megfigyeled,ahogy haladunk előre az időben ,egyre pocsékabb pártokat választottunk meg,először egy erkölcsileg kétes Hornt,aztán egy koronaúsztató kőbányás,szöllőbányás Orbánt,majd egy adóságba taszító besúgót,majd egy félőrűlt ideggyenge megszorításokat bevezető hazudozó bohócot és most egy egy hatalmával teljesen visszaélő megalomán tisztafejű(ezért veszélyesebb,mint Gyurcsány) beteg embert!! Ezután ,majd jön a Jobbik,majd őket leváltják a hungarista és neonáci katonai szervezetek(pax hungarika,MNA)??
2011. ápr. 10. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:

ma 12:58

Az mdf kormányt kihagytam ,akkor még csak ébredeztek a politikusok,hogy mit is tudnának kezdeni a demokratikus hatalommal...

2011. ápr. 10. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
a totalitarizmust értem, de mi az, hogy lyukas?
2011. ápr. 10. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
13:04 Nem teljes.
2011. ápr. 10. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:

74% köszi, így most már értem.

Háát, végülis ameddig leválthatóak, addig én nem beszélnék diktatúráról. Az viszont tény, hogy nagyon is élnek a "2/3-al", de ez várható volt. Ha egy totalitarizmus nem teljes, akkor az nem totalitarizmus, szerintem.

2011. ápr. 10. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
A "liberális demokrácia" maga egy totalitarizmus, melyet a médiapropaganda tart fenn információk agyba plántálásával. Próbálna a többség másféle államformát, egyből megindulna a nemzetközi rikácsolás a pénzoligarchia által szanált médiabirodalmak cinkos összekacsintásával.
2011. ápr. 10. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:

jaj kedves százalék nélküli, a lelkedbe tapostam, mert nem éltettem a diktatúrát mi?

Ne félj estére a ki leszel rakva innen a "másféle államformáddal" együtt!

2011. ápr. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!