Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is minden Jobbikos...

Szerintetek is minden Jobbikos náci?

Figyelt kérdés
Valahol azt hallottam!
2011. ápr. 9. 12:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Hát így kifejezetten nem. A jobbikosoknak is vannak rétegei. Egy részük az, másik részük nem, de ez is két rétegre osztható, egyiknek tetszenek a náci eszmék, a másik részének nem, csak mivel azt látja, hogy nem mennek jól a dolgok, azért szavaz rájuk.
2011. ápr. 9. 12:12
 2/26 anonim ***** válasza:
70%

-A ballib médiában hallasz mindent, de igazat nem!

-A jobbiknak nincs köze semmilyen neonáci szervezethez!

-A jobbik nem mást akar, csak annyit, hogy Magyarországon jó legyen magyarnak lenni.

2011. ápr. 9. 12:18
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem. De még csak nem is rasszista minden Jobbik-os. Én pl. ismerek olyan romát, aki Jobbik szimpatizáns. Ilyen is van...
2011. ápr. 9. 12:20
 4/26 anonim ***** válasza:
80%

szerintem ez hülyeség. Miért lenne mindegyik náci? És ha már itt mindenki nácizik, akkor mit jelent, hogy náci? Mert mindenki csak úgy dobálózik vele, a jelentésével gondolom, vajmi kevés ember van tisztában. Egyébként nem érdekel a Jobbik, sem egyik hülye hazug párt sem. (Tisztelet azon pár parlamenti és parlamenten kívüli tagnak, akik valóban értékeket képviselnek egy számukra szimpatikus ideológia mentén- mely ideológiák egyébként már messze nem azokat az elemeket tartalmazzák, mint anno Ez is furcsa, na mind1.)

21/l

2011. ápr. 9. 12:22
 5/26 TOMAtm ***** válasza:
82%

jó lenne ha kicsit utánanéznél mit írsz/beszélsz.honnan ered a náci szó,melyik szóból és mit jelent.

első hozzászóló jól mondja,vannak elvakult jobbikosok akik talán szimpatizálnak a 'náci' eszmékkel,de szerintem a legtöbb ember márcsak azért csapódik oda mert szarul él és valakit hibáztatni kell,mert úgy könnyebb.

ez igy megy mióta az ember törzsközösségben él.szar a termés,égessünk el egy öregasszonyt mert boszorkány és ránkhozta a rontást.szóval ilyenek vagyunk,mi emberek.

2011. ápr. 9. 12:23
 6/26 anonim válasza:
94%
Nácik csak Németországban voltak,a párttagok.Te fasisztára gondolsz,amúgy abszolút nem azok.
2011. ápr. 9. 12:41
 7/26 anonim ***** válasza:
95%

Ez a kérdés egyenlő a következőkkel:

- Tényleg minden MSZP-s kommunista?

- Tényleg minden SZDSZ-es (LMP-s) zsidó?

- Tényleg igazi parasztok a FKGP támogatói? (szerintem azt se tudod mi volt az az FKGP)

Stb...

2011. ápr. 9. 12:46
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
nem...még csak fasiszta sem...
2011. ápr. 9. 12:51
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
Egyik Jobbikos sem náci. Se NSDAP pártkönyv, se Harmadik Birodalom, se Adolf Hitler nincs hozzá.
2011. ápr. 9. 13:05
 10/26 anonim ***** válasza:
8%
Igen.
2011. ápr. 9. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!