Szerintetek is minden Jobbikos náci?
-A ballib médiában hallasz mindent, de igazat nem!
-A jobbiknak nincs köze semmilyen neonáci szervezethez!
-A jobbik nem mást akar, csak annyit, hogy Magyarországon jó legyen magyarnak lenni.
szerintem ez hülyeség. Miért lenne mindegyik náci? És ha már itt mindenki nácizik, akkor mit jelent, hogy náci? Mert mindenki csak úgy dobálózik vele, a jelentésével gondolom, vajmi kevés ember van tisztában. Egyébként nem érdekel a Jobbik, sem egyik hülye hazug párt sem. (Tisztelet azon pár parlamenti és parlamenten kívüli tagnak, akik valóban értékeket képviselnek egy számukra szimpatikus ideológia mentén- mely ideológiák egyébként már messze nem azokat az elemeket tartalmazzák, mint anno Ez is furcsa, na mind1.)
21/l
jó lenne ha kicsit utánanéznél mit írsz/beszélsz.honnan ered a náci szó,melyik szóból és mit jelent.
első hozzászóló jól mondja,vannak elvakult jobbikosok akik talán szimpatizálnak a 'náci' eszmékkel,de szerintem a legtöbb ember márcsak azért csapódik oda mert szarul él és valakit hibáztatni kell,mert úgy könnyebb.
ez igy megy mióta az ember törzsközösségben él.szar a termés,égessünk el egy öregasszonyt mert boszorkány és ránkhozta a rontást.szóval ilyenek vagyunk,mi emberek.
Ez a kérdés egyenlő a következőkkel:
- Tényleg minden MSZP-s kommunista?
- Tényleg minden SZDSZ-es (LMP-s) zsidó?
- Tényleg igazi parasztok a FKGP támogatói? (szerintem azt se tudod mi volt az az FKGP)
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!