Egy miniszterelnöknek mi a feladata?
Házi feladat általános iskola alsó tagozatában..
Hogyan lehetne leírni a gyerek nyelvén? Csak, hogy megértse ő is.
"Az pedig, hogy az ötödikes gyerek gyakorlatilag analfabéta, szövegértése nulla, a négy alapműveletből kettő homályos, persze századrangú kérdés"
Te vagy rá az élő példa, hogy az embereknek a szövegértésük nulla. Olvasd el mit írtam mielőtt elkezdesz itt hisztizni.
Egyébként meg az hogy mi egy miniszterelnöknek a feladata az semennyire sem politika, hanem jog. De ennyi erővel az egész történelem tantárgyat felejtsék el.
"Egyébként meg az hogy mi egy miniszterelnöknek a feladata az semennyire sem politika, hanem jog. "
A jogot talán nem ált. iskola harmadikban kellene tanítani, te f@szkalap!
Nem gondolnám, hogy a szövegértéssel gondjaim vannak.
hisztizni meg a qrváknak szokása.
Csak azt akartam értésedre adni, (sajnos sikertelenül)hogy fontosabb dolog az életkornak megfelelő dolgok elsajátítása, mint a Fidesz-imádat, vagy a mocskos politika
valaki szemszögéből való rátukmálása arra a gyerekre, aki mindent elhisz, amit a felnőttek mondanak.
Nem baj ha nem érted, neveld a gyermekeidet ebben a szellemben.
"A jogot talán nem ált. iskola harmadikban kellene tanítani, te f@szkalap!"
Na te értelmi fogyatékos az, hogy te azt sem tudod mi a jog és te életedben még csak halvány erőfeszítést sem tettél annak érdekében, hogy valamelyest megértsd a mai magyar közéletet,politika és úgy általában az állam működését, az még nem jelent azt hogy ennek a generációnak is hülyén kell felnőnie.
Véleményem szerint kettőnk közül én jobban értek a joghoz(mivel ezt már egy előző kérdésben voltaképpen nyílvánvalóvá vált) ergo jobben fel tudom fogni, át tudom látni, hogy ebben az elbutított világban(erre példa eme politikai rovat aktív közössége) milyen információk hiányoznak e témában ahhoz, hogy nyugodt szívvel mondja valaki, nem vagyok ez ügyben hülye és ostoba.
"Csak azt akartam értésedre adni, (sajnos sikertelenül)hogy fontosabb dolog az életkornak megfelelő dolgok elsajátítása, mint a Fidesz-imádat, vagy a mocskos politika "
Ezzel meg csak az a gond, hogy a te kis beteges és butuska agyad gondolja és szocializálódik a miniszterelnök hallatán Orbán Vikire és csapatára.
Ha meg úgy gondolod ne tanítsunk hasznosat és jogi jellegű információt, akkor ne is magyarázzuk el a kölyköknek, hogy piros lámpánál nem megy át az úton, csak zebrán megy át az úton, ne lopjon, ne verekedjen,ne tudja meg 8 évesen miért van a rendőrség,mi a dolguk, és még sorolhatnám a többi hasonló jellegű dolgot.
AZ hogy te nem értékeled a tudást, hogy nem tudod felfogni, hogy amiről beszélünk az egy objektív dolog, az a te bajod.Mint ahogy az is hogy nem tartod kellő fontosnak, hogy valaki ne csak bulvár, hanem iskolaszinten is tanulja valaki az állam,pontosabban ahol élünk az ország berendezkedését.
Hogy ezt 8évesen vagy 12évesen tanítják neki, ha ez zavar, hogy szerinted még nem kéne ilyen "felnőttes" dolgot tanítani, akkor terjessz be egy javaslatot az oktatással foglalkozó miniszternek, hogy vegyék ki a kötelező tananyagból a gyökszámítást és a kocsányos tölgyet is.
Így van, nem tartom fontosnak, sőt feleslegesnek tartom, a HARMADIK osztályban.
A piros lámpa,meg a zebra nagyon nem ez a kategória, mint ahogy a forró kályha, meg az elektromos készülékek, sőt a gyufa sem. Ezt alapból megtanítjuk neki, minél előbb.
Zongorázzam a különbséget, kedves Fogadatlan Prókátor?
Próbálom még egyszerűbben: Igen, tanuljon a gyökszámításról, meg a kocsányos tölgyről is, de a maga idejében, és akkor is csak szükséges mélységig.Vágod?
Vágni a kenyeret szoktam. Amúgy ti nevetségesek vagytok, mert egy házifeladatból csináltok tragédiát:) De csak forrongjatok micsoda felesleges dolog, hisz ti már csak tudjátok.Nektek sincs szükség semmiféle ismeretre ahhoz, hogy itt osszátok az igét. Mert ti megelégedtek a bulvárpolitikával, hogy ki-mikor-mit mondott, mi a neve stb..nektek erre van igényetek:)
Visszatérve a konkrét helyzetre: az nem belátásbeli,hanem ténykérdés hogy mi a feladata a miniszterelnöknek,innentől kezdve nincs arról szó hogy Orbán,fidesz. Ha ennyire gyengeelméjű valaki olvassa el a jogszabályt és ha talál benne ilyen szavakat, akkor vizsgáltassa ki magát.
Csak a teljes kép miatt, hogy ne maradj tudatlan, utána befejeztem:
Bulvárt nem olvasok, Való Világot nem nézek, az internetről tájékozódom.
Diplomám, szakmérnökim van, nem büfészakos.(ezt csak azért írom, mert "nem tudom értékelni a tudást")
Az egész vita onnan indult,(értelmetlenül) amikor római jogot akartál oktatni általános harmadikban.
Véleményemet fenntartom, és miután minden további vita fingreszelés, többé nem reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!