Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobbosok miért szereti...

A szélsőjobbosok miért szeretik annyira az iráni rezsimet?

Figyelt kérdés

Kurucinfón folyamatosan Iránnal jönnek, hogy bezzeg ott minden normális. Tényleg az lenne a normális, hogy halálra kövezik azt a fiatal nőt, aki elkeseredettségében leszúrta az őt évek óta naponta bántalmazó férjét? Vagy az, hogy felakasztják azt a 17 éves fiút, aki egy másik férfival létesített szexuális kapcsolatot?

És tudom, hogy nem az ottani emberekkel van baj, hanem azokkal a vallásos idiótákkal, akik megszerezték a hatalmat '79-ben és a tanulatlan, szegény rétegekkel, akik támogatják Khameneiéket. Ismertem néhány iráni cserediákot, ők kivétel nélkül szidták a rendszert és itt ugyanúgy, vagy még durvábban ittak (és drogoztak, szexeltek), mint sok európai fiatal.

Tényleg van olyan, aki szerint egy ilyen képmutató világ lenne az ideális?

2011. ápr. 7. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Nálam szélsőjobbosabb ebben az országban biztos, hogy nincsen, mert én aztán tényleg kivégeznék minden cigányt meg zsidót. De az iráni rezsimet úgy utálom mint a hígfost, sőt mindent ami külföld.
2011. ápr. 7. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

"Vagy az, hogy felakasztják azt a 17 éves fiút, aki egy másik férfival létesített szexuális kapcsolatot?"

Igen, ezt helyeselném.

2011. ápr. 7. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

"hát nézd meg vona gábor 2011-04-04 beszédét javasolja, hogy hozzák vissza a halál büntetést.."

Támogatom.

2011. ápr. 7. 20:11
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

""Tényleg van olyan, aki szerint egy ilyen képmutató világ lenne az ideális?"

Igen van, a Jobbik és a kuruc.info és szimpatizánsaik szerint."

Szverdansztú mán megszokjuk, hogy mindig hazudik.

2011. ápr. 7. 20:12
 15/19 A kérdező kommentje:

"Vagy az, hogy felakasztják azt a 17 éves fiút, aki egy másik férfival létesített szexuális kapcsolatot?

Igen, ezt helyeselném."

_______

Szerinted ez normális?:

[link]

Már nem azért, de elég elb@szott értékrended lehet. Ők mit ártottak másnak, ami miatt meg kellett halniuk?

2011. ápr. 7. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Szélsőjobbos vagyok de nem szeretem az iráni rezsimet.
2011. ápr. 7. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Most ezzel a két érvel nem érsz sokat. Mivel számomra az a legfontosabb érv Irán mellet hogy nem, nyal be a zsidóknak és az Usának. Amúgy Iránban sokkal több joga van a zsidóknak mint Izraelben a palesztinoknak. Senkinek sincs baja a tisztességes zsidókkal de azokat nem véletlenül utálják akik szítják a feszültséget a Közel-Keleten és a Kárpát-medencében.
2011. ápr. 7. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek tetszik az antiszemitizmus és a vallásosság.

Egyébként én azt mondom, amit a kérdező. Eddig akárhány Iránt megjárt emberrel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy a perzsák úgy utálják a rezsimet, mint a szart, lényegében egy mérgező salaknak gondolják. Teheránban olyan düh irányul a rezsim ellen, hogy már ők is érzik a vesztüket. Ez a harag főleg a zavargások után alakult ki, mert addig az emberek csak viccelődtek a vezetésen, a közbeszédben a rendszer nevetség tárgya volt. Most már komolyra fordultak a dolgok.

2011. ápr. 9. 02:25
 19/19 anonim ***** válasza:
44%

"[..]szítják a feszültséget a Közel-Keleten és a Kárpát-medencében."

A Kárpár-Medencében??? Te miről beszélsz?!

2011. ápr. 9. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!