A szélsőjobbosok miért szeretik annyira az iráni rezsimet?
Kurucinfón folyamatosan Iránnal jönnek, hogy bezzeg ott minden normális. Tényleg az lenne a normális, hogy halálra kövezik azt a fiatal nőt, aki elkeseredettségében leszúrta az őt évek óta naponta bántalmazó férjét? Vagy az, hogy felakasztják azt a 17 éves fiút, aki egy másik férfival létesített szexuális kapcsolatot?
És tudom, hogy nem az ottani emberekkel van baj, hanem azokkal a vallásos idiótákkal, akik megszerezték a hatalmat '79-ben és a tanulatlan, szegény rétegekkel, akik támogatják Khameneiéket. Ismertem néhány iráni cserediákot, ők kivétel nélkül szidták a rendszert és itt ugyanúgy, vagy még durvábban ittak (és drogoztak, szexeltek), mint sok európai fiatal.
Tényleg van olyan, aki szerint egy ilyen képmutató világ lenne az ideális?
Azért szeretik, mert azon kevés ország közé tartozik aki a nyugat ellen van.
Ott nekik tetsző elnyomás, vandalizmus, irredentizmus, gyilkolászás van.
Persze manapság a szélsőjobbosok nagy része bitnáci, akik ha meglátnának egy levágott ujjat, akkor bőgve elrohannának.
"Tényleg van olyan, aki szerint egy ilyen képmutató világ lenne az ideális?"
Igen van, a Jobbik és a kuruc.info és szimpatizánsaik szerint.
Kérdezővel egyet kell, hogy értsek. Én is nagyon sajnálom, hogy van egy olyan ország a világon ahol ilyen keményen büntetik azt ha valaki pl.: drogozik vagy hogy a melegeket nem hagyják érvényesülni nem akarják azt, hogy ez a "betegség" terjedjen mint a pestis. Azt is mélyen sajnálom, hogy náluk elég fontos a vallás és, hogy nem hódoltak be a nyugati kultúrának ezzel is elfeledvén saját történelmüket!
Tényleg szörnyű egy ország! :(
És, hogy a zsidók irányítanák az egész világot? Ennél nagyobb hülyeséget már az emberiség ki sem tud találni! Meg kell nézni pl.: M.O.-t is. Nálunk van Európában a második és harmadik legnagyobb zsinagóga. De nem az első! Remélem majd az izraeli atombombák hamarosan eltüntetik a Föld színéről ezt az antiszemita rasszista neonáci országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!