Szerinted egy rendőr vagy tűzoltó, hányévesen menjen nyugdíjba?
Ami most van, az biztos hogy nem jó.
Hiszen aktív életerős a szakmai tudásuk " élén" álló embereket nyugdíjaznak. De talán azt sem szeretném hogy egy 60éve tűzoltó igyekezzen engem menteni, mert ebben a korban már nem igazáb fittek az emberek.
Természetesen gazdaságilag sem kifizetődő.
Sajnos már ez a nüjansz is jól mutatja, hogy a magyar parlament mennyire rosszúl működik.
Hiszen szerintem könnyen megállapodhatnának a pártok, sőt a szakszervezetek is, egy 55 éves nyugdíjazási korhatárról. Persze akkor nem lenne gumicsont!
Persze a rendőrségi szóvivő "Őrnagy" megérdemli a nyugdíjat 340 000 ft ...... Ne féljetek a vezetők nem akarnak nyugdíjba menni elhagyni a húsos fazekat , tele van öreg csotrogánnyal a fő vezérség és nem fél senki ?
Talán ha bajba lennél részegen körbehugyozza a házad egy rendőrtábornok :DDDD
Az ács meg másszon állványra 62 évesen ?
A buszsofőr vigyen nyaraló gyerekeket 6o évesen ?
Az apólónő betegeket emelgessen 60 évesen ?
De szerintem egyszerű a képlet döntsék el a választók !
Ha a rendőrnek, smasszernek nem tetszik el kel menni dolgozni máshova . Ha tényleg munkanélküliség van akkor van jelentkező !!
Ha jobboldali lennék akkor azt mondanám vissza kell állítani vidéken a Csendőrséget mert egyszerűbb volt és igen hatékony !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!