Lesz valaha olyan sajtóorgánum, mely nyíltan vállalja pártkötődését, de nem követi ész nélkül a pártját?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 10:21
1/10 anonim válasza:
Magyarországon? Nem. Remek példa a századvégből frissen kirúgott fazon esete.
2/10 anonim válasza:
Nem, a kettő kizárja egymást. Bár néha találhatsz "saját" pártjukat kritizáló cikkeket, pl. a Magyar Nemzetbe már kritizálták Matolcsit.
3/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon szomorú
2011. ápr. 3. 10:35
4/10 anonim válasza:
Tán alapítani kéne egyet... De mi az, hogy nyílt pártkötődés? Szerintem felesleges. Valódi semlegességet kell nyújtani, nem holmi álszentséget.
5/10 anonim válasza:
Az Index ilyen. Liberális ideológiája van, de párt nem tartozik hozzá, és kritizál mindent, legyen jobb vagy bal.
6/10 anonim válasza:
Egyébként ki kíváncsi manapság arra a médiára amiben a kedvenc pártját szapulják? Sajnos én úgy vettem észre, hogy kevés a semleges ember, több a pártba tömörülő birka, így nem lenne rá kereslet. Igazán kár, hogy nincsenek gondolkodó emberek, és ha vitázol velük megkaphatod magadnak az összes "ellenség" titulust, mint a libsi komcsi náci vagy egyszerűen egy nagyon buta vagy, esetleg egy, hogy lehetsz ilyen hülye választ.
7/10 A kérdező kommentje:
Az Index szerintem nem ilyen, mert mindig billen valamerre a mérleg (általában balra)
"Valódi semlegességet kell nyújtani, nem holmi álszentséget." Igen, de ez sajnos utópia. Ezért ttem fel így a kérdést.
2011. ápr. 3. 11:08
8/10 anonim válasza:
Pedig ilyen az index. Szerinted melyik párthoz kötődik? Egyikhez sem.
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az a gond,hogy a lánc végén,csak a kutya változik,minden egyéb állandó tényező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!