Nem gáz egy kicsit, h a kuruc. Info ennyire figyel a helyesírásra?
Elismerem, h helyesen kell írni de.. nem az interneten. Persze legyen érthető de hogy ennyire ügyeljünk erre az már szerintem túlzás.
Nem, egyáltalán nem gáz. Támogatnám az összes fórumon.
A helyesírásellenőrzőt ingyenes használni, én nem használom, Wordben sem, de nincs is rá szükségem. Akinek van, az nem engedheti meg magának ezt a luxust.
A legszánalmasabb dolog a világon, hogy sokan arra hivatkoznak, hogy siettek. Érdekes módon ha én sietek, egy-egy betű kimarad, vagy kettő megcserélődik, de nem lesz a j-ből ly...
A kuruc.info megtanulhatná végre: soha ne mondd, hogy soha!
"és a "stb." előtt soha nincs vessző"
Ez két dologból sántít. Egyrészt, az előtt és a soha között két szóköz van, ez még annyira nem is feltűnő. De javaslom a cikkírónak az alábbi gondolatokat:
"A magyar nyelvben használunk rövidítéseket is. Ilyenek például: ld., vö., stb."
Mégis kerülhet a stb. elő vessző. :)
Mindezt azért írtam le, mert a cikk hangvétele annyira tökéletességpárti - amely nem is baj -, hogy szükséges volt ezt megjegyeznem.
Ezek a rövidítések csetre és MSN-re valók, ahol ugye a beszélgetés folyik, ergo gyorsan kell írni, és ilyenkor be-be csúszik baki.
Viszont ez egy fórum, meg a kurucos cikkek alatt is lényegében az van és fórumokon a normálisabbja helyesen ír.
Nem mellesleg, had döntsék már el, hogy kinek a hozzászólásait engedik azon az oldalon amiért ők fizetnek.
(Megjegyzem, az összes hírportál moderálja a cikkek alatti hozzászólásokat, vagy szimplán letiltja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!