A jelenlegi "magzatvédelmi törvényt" miért hívják "magzatvédelmi törvény"-nek?
Annál minden jobb, mintha esélyt sem kap az életre. Legrosszabb esetben örökbe is lehet adni, sőt igenis azt gondolom, hogy ha még intézetben nő fel, vagy szegénységben, az is jobb, mintha esélyt sem kap az életre.
"Anyám engem 7 éves koromban intézetbe adott. Az állam nevelt és nevelő szülök.
Lelenc gyerek voltam. Felnött koromban kifaggattam anyámat. Elmondta 4 hónapos terhes volt velem amikor rájött hogy terhes. Vagyis már túl késő volt. Megmondta nyiltan a szemembe,ha időben megtudja nem születek meg.
Azóta 46 éves lettem,3 lányom van, családom, munkám, életem.
Elnézve a videót összeszorul a szívem hogy igy végeztem volna én is."
/Létező komment az alábbi videó alól.:/
http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0
És azt gondolom, hogy a ma Magyarországon elvégzett abortuszok jelentős része esetében igenis fel tudnák neveleni, csak nem lenne KÉNYELMES. Az abortusz a "szülők"(Az apáé is!!!) önzősége, fontosabb a saját kényelmük. És nem gondolom, hogy a kereszténységnek bármiféle köze lenne ehhez. Ugyanis a tízparancsolat második kőtáblája olyan erkölcsi alapvetéseket tartalmaz, amelyeket AZ ATEISTÁK IS el szoktak ismerni. Például az ateisták sem szokták agyonverni a szomszédjukat baltával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!