Igaz, hogy azok a cigányok, akik bűnelkövetésre adják a fejüket, csak azért teszik, mert különben nem tudnak ennivalóhoz jutni?
A bűnelkövető cigányok között is vannak rétegek.
Van a vidéki (de akár fővárosi is lehetne) cigány, aki AKAR dolgozni, de nincs munka (nem csak neki). na ő lehet, hogy ezért lop.
van a "rajoskodó", aki azért lop, mert az menő, minek fizessen érte stb. Az ilyen embereket én mélyen megvetem.
van a gazdag, aki nem pitiáner tételben játszik, hanem "üzletelget" Ezt a fajtát is megvetem
van a normális, aki akar dolgozni, van is munkahelye, el is tudja tartani a családját, nem is lop.
Amúgy én is láttam ezt a megállapítást, azt hittem hanyatt esek a röhögéstől! Hogy lehet valaki ilyen tudatlan?!
Szóval azokat akik csak azért gyilkolnak, rabolnak mert éhesek te nem veted meg? Hát gratulálok. Mintha nem lenne egy cigánynak ugyanannyi esélye a XXI. sz-ban a tanulásra, és a munkára mint a többi magyar embernek. Ugyanannyi esélyük van akár egyetemre is járni, sőt néhányuknak sikerül is.
Ha meg éhesek akkor menjenek a szeméttelepre guberálni, ha annyira nyomorultak voltak, hogy nem gondoltak a jövőjükre. Ugyanez szól a magyaroknak is (bár ilyen olyan kevés van mint repülő hal).
Gratulálok neked Sverdans.
Lényegében van olyan aki azért lop csak,de ez nagyon elenyésző kisebbség.
Mikor elolvastam a kérdést rögtön a telkünk jutott az eszünkbe ahova betörtek(cigány volt az elkövető és ezt onnan tudom,hogy ujjlenyomat alapján megtalálták és szembesítettek vele minket).A lényeg az volt,hogy van egy szerszámos bódénk.Feltörték,de nem vittek el belőle semmit mert csak szerszám volt benne.Miért nem vitte el a szerszámot is?Mert azzal dolgozni kellene.Az ott élő cigányok az önkormányzattól ingyen kaptak üres telkeket amikre felépítettek 1-1 ilyen vályog viskót és abban élnek.A területet lehetne művelni,csak nem akarják.Hozzám még egyszer nem jött oda egyik sem,hogy van- egy kis sárgarépa magod(pedig adtam volna).Nem az nem kell,mindig csak pénzt kértek,és gondolom nem vetőmagra.Úgyhogy erről ennyit.
Egy faluban élö ismerösösm kerti és szölö-munkát ajánlott
egy éhezö cigányférfinak,aki nem vállalta el !!
nem kell a pénzed,-mondta !
vajon miért ?
"vajon miért ?"
én is ezt kérdezem, nem volt valami extra amiről tudnunk kéne? (há' persze hogy nem!)
nalunk is ez volt, hivtak oket epitkezesre, meg ebedet is kaptak volna.
Erre mi volt?
nem erdekelte oket, megmondtak, h bolondok lennenek dolgozni,pedig napi 5000ret kaptak volna.
ket hettel kesobb meg a rendorok vittek el,az egyiket, mert kirabolt es osszevert egy oregasszonyt a buszmegalloban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!