Szerintetek az "olyan" roma nő miért szül még pulyát, aki 15 évesen már a harmadik (! ) gyerekét küldi a gyermekvédelmi intézménybe (lelenc)? Miért a mi adónkból kell ezeket felnevelni?
16:05 vagyok.
Miért lettem lepontozva, aki azt írja, ne vegyem egy kalap alá a magyarokat meg őket, az miért mondja ezt? Sokan ugyan azt csinálják, mint ők, nem? Egy szóval sem mondtam, hogy egy szinten állnánk, csak hogy ők állnak egy szinten. De ha ezért mondjuk megbüntetnénk őket, akkor a Magyarok csinálhatnák tovább, vagy nemértem.
Azrt ne vedd egy kalap al, mert az arny itt is kijön.
10 gyerekbol kb 2-3 magyar illetve fel ver, a tobbi roma.
Ezt meg baratnomtol tudom, aki ezzel foglalkozik par eve.
Plusz tovabbkepzesekre jar, ahol rendszeresen tema a tobbi vedonovel, h mi is a helyzet.
16:05 vagyok megint.
"nem sok magyar szül ennyi idősen, pláne nem 3 gyereket, sőt, azt még idősebben sem vállalják be"
Ha egy is van, nem éppen elég? Mindegy, hogy milyen az arány, vagy hogy ők többen, lehet, hogy az én logikám hibás, de ha rossz dolognak tartjuk(én is) ezt, akkor nem mindegy, hogy cigány, szláv, dromedárpusztai, vagy magyar? Akkor mind kapjon már büntetést, és nem érheti szó (pl. rasszizmus vádak) a ház elejét, plusz nekünk is még jobb lesz. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!