Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják az emberek...

Mikor fogják az emberek megelégelni a II. Orbán-kormány igazságtalan intézkedéseit és mennek az utcákra/Orbán házához tüntetni a megszorítások, a méltánytalan 16 % SZJA, az egyre növekvő árak, és az állampolgárok kizsákmányolása ellen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 00:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

ma 09:17

Tegyük fel ,hogy az mszp-vel ellentétben csak egy kissebséget zsákmányol ki! Jó a kizsákmányolás? Én e kissebséghez tartozom és még,csak durván 1 éve vannak kormányon! Ha csak nem vagy a kormány kedvence még juthatsz te is a sorsomra és ehhez majd semmi köze nem lesz az ellenzék lemezének!

2011. márc. 30. 09:23
 22/36 anonim ***** válasza:

ma 09:22

viszontlátásra!

2011. márc. 30. 09:25
 23/36 anonim ***** válasza:

ma 01:47

Gondolom a fegyveres testületek tüntetése meg a szórakozó helyek bezáratása ellen is titokban az LMP áll...

2011. márc. 30. 09:37
 24/36 anonim ***** válasza:
Már mindenki megunta, csak még kevesen adnak ennek hangot. A Fidesz 4évet biztosan nem húz ki. Orbán repülni fog.
2011. márc. 30. 11:10
 25/36 anonim ***** válasza:

09:23

Felejtsétek már el ezt a kizsákmányolós komcsi szöveget. Nincs kizsákmányolás, hanem vannak olyanok, akik most első körben rosszul jártak az új szja átalakítással. Az ő haragjukat amúgy megértem.

2011. márc. 30. 11:38
 26/36 anonim ***** válasza:
54%

72%, 8:41

Szeretnék fizetett provokátor lenni. Hogyan lehetnék?

Nem jönne rosszul egy kis mellékes, ha már a viktor így is lefaragott a pénzemből...

2011. márc. 30. 11:44
 27/36 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sajnállak téged 62 % -os . De ez a fröcsögő gyűlölet ami belőled árad biztos nem válik majd a javadra. Tipikusan az az ember vagy aki ha meglát egy gazdag embert akkor az csakis egy tolvaj, bűnöző lehet, mást el sem tudsz képzelni. Kisebbségi komplexussal vagy teletűzdelve, amit levezetsz itt a fórumon. Nem mindenki csalással jutott magas szintre, és valahol egyszer már fehér hollónak is neveztél engem, ha még emlékszel rá, mert nem az általad felvázolt módszer szerint értem el a sikert. Hidd el, sok magyar ember van akik szintén tudással, munkával vannak ott ahol, nem kellene ennyire általánosítani. Nélkülünk még munkahelyek sem nagyon volnának, de erre biztos nem gondolsz. Nem akarom újra leírni hogy hány ember dolgozik nálam, mennyi a fizetésük, meg azt sem hogy mit csinálok, mert ha követted a kérdésekre adott válaszokat nagyjából eddig más hasonló kérdéseknél is, akkor úgyis tudod. Tudod ha az eddig is jól kereső vállalkozók zsebében több pénz marad, akkor többen is fogják az adót befizetni, amivel hatékonyabban lehet majd a szociális rendszert alakítani. Több pénz juthat a valóban rászorulókra, oktatásra, egészségügyre. Ezek az intézkedések mind erre törekednek, az adórendszer és a szociális rendszer két külön dolog, ami majd végül kiegészíti a másikat. A most kicsit rosszabbul járó emberek pedig hamarosan kompenzálva lesznek, aki tényleg átlátja ezt a gazdaságpolitikai irányt az már most is megérti. Az egyetlen helyes út most az amit a Fidesz csinál, és egyetértek az egyik előttem szólóval, azt hiszem ma 7:29 - kor írt egy kommentet. Persze vannak akik önhibájukon kívül élnek rosszul, de nagyon sokan nem. Aki pedig arról ír hogy aki pozitívan nyilatkozik a fórumon azt fizetik, neki csak annyit mondanék hogy két hétig szabit adtam magamnak, és amikor van egy kis időm leülök írogatni. Csak az a baj hogy minden nap berángatnak mert valamit nem tudnak megoldani a gyárban, és egy normális főnök nem a székben ül és lógatja a lábát miközben más dolgozik.
2011. márc. 30. 12:55
 28/36 anonim ***** válasza:
59%

"Tipikusan az az ember vagy aki ha meglát egy gazdag embert akkor az csakis egy tolvaj, bűnöző lehet, mást el sem tudsz képzelni"

-Szerintem tőlem nem hallottál még ilyet... Viszont egy biztos,nem csípem azokat,akik azzal érvelnek jó a kormány,mivel ő "százezret keresnek havonta",noja neked jó tehát másnak kuss!

Szerinted nekünk egy tökéletes kormányunk van,hibák nélkül:

"Mivel nincs semmilyen igazságtalan intézkedésük"

Röhejes vagy ember!

"Nagyon sajnállak téged 62 % -os "

-Sajnálhatsz,lesajnálhatsz engem nem izgat,droid vagy és kész,jól szórakozni rajtad de semmi több!

"Hidd el, sok magyar ember van akik szintén tudással, munkával vannak ott ahol, nem kellene ennyire általánosítani"

-Te álltalánosítasz azzal,hogy "De te jobb lenne már ha elmennél dolgozni " és egyéb pökhendi hozzászólásaiddal! Én dolgozom valamicskét és dolgoznék többet HA LEHETNE HOL! De ugye a tökéletes fidesz nem teremtett munkahelyeket!

"Aki pedig arról ír hogy aki pozitívan nyilatkozik a fórumon azt fizetik, "

-Elmehetnél ügyvédnek jól tekered a szót! Nem hiszem ,hogy fizetnek,csupán arra reagáltam,hogy valaki (te?) azt mondta fizetnek azért,mert szidom a kormányt! Mondom inkább az tűnik fizetetnek,aki szerint a kormánynak " nincs semmilyen igazságtalan intézkedésük" és ezt azzal magyarázza,hogy irigykedik a kérdező ,aki nem keres"több százezret keresnek havonta",nem úgy mint ...TE?

"fehér holló"-nak neveztelek volna?

Biztos,hogy nem!

1/Rengeteg 62% lehet még itt a fórumon

2/Nem az én stílusom

3/Nem a gazdagokkal van a bajom,csak a pénzükkel kérkedő ,másokat lenéző fideszdroidokkal!

2011. márc. 30. 13:28
 29/36 anonim ***** válasza:
Lázár János képviseli amúgy ezt a: akinek nincsen semmilye az annyit is ér,csak a gazdagok szóljanak a politikába ,hozzáálást!
2011. márc. 30. 13:52
 30/36 anonim ***** válasza:
Ó most kaptam a hírt megszűnt apám munkahelye,bezár a Tűzraktér pakolhat 1 napja van rá! Pont ide vág! Éljen a munkahelyteremtő Fidesz ! Gyűlölködő vagyok,hogy most akasztanám Orbánt??
2011. márc. 30. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!