Mikor fogják az emberek megelégelni a II. Orbán-kormány igazságtalan intézkedéseit és mennek az utcákra/Orbán házához tüntetni a megszorítások, a méltánytalan 16 % SZJA, az egyre növekvő árak, és az állampolgárok kizsákmányolása ellen?
ma 09:17
Tegyük fel ,hogy az mszp-vel ellentétben csak egy kissebséget zsákmányol ki! Jó a kizsákmányolás? Én e kissebséghez tartozom és még,csak durván 1 éve vannak kormányon! Ha csak nem vagy a kormány kedvence még juthatsz te is a sorsomra és ehhez majd semmi köze nem lesz az ellenzék lemezének!
ma 01:47
Gondolom a fegyveres testületek tüntetése meg a szórakozó helyek bezáratása ellen is titokban az LMP áll...
09:23
Felejtsétek már el ezt a kizsákmányolós komcsi szöveget. Nincs kizsákmányolás, hanem vannak olyanok, akik most első körben rosszul jártak az új szja átalakítással. Az ő haragjukat amúgy megértem.
72%, 8:41
Szeretnék fizetett provokátor lenni. Hogyan lehetnék?
Nem jönne rosszul egy kis mellékes, ha már a viktor így is lefaragott a pénzemből...
"Tipikusan az az ember vagy aki ha meglát egy gazdag embert akkor az csakis egy tolvaj, bűnöző lehet, mást el sem tudsz képzelni"
-Szerintem tőlem nem hallottál még ilyet... Viszont egy biztos,nem csípem azokat,akik azzal érvelnek jó a kormány,mivel ő "százezret keresnek havonta",noja neked jó tehát másnak kuss!
Szerinted nekünk egy tökéletes kormányunk van,hibák nélkül:
"Mivel nincs semmilyen igazságtalan intézkedésük"
Röhejes vagy ember!
"Nagyon sajnállak téged 62 % -os "
-Sajnálhatsz,lesajnálhatsz engem nem izgat,droid vagy és kész,jól szórakozni rajtad de semmi több!
"Hidd el, sok magyar ember van akik szintén tudással, munkával vannak ott ahol, nem kellene ennyire általánosítani"
-Te álltalánosítasz azzal,hogy "De te jobb lenne már ha elmennél dolgozni " és egyéb pökhendi hozzászólásaiddal! Én dolgozom valamicskét és dolgoznék többet HA LEHETNE HOL! De ugye a tökéletes fidesz nem teremtett munkahelyeket!
"Aki pedig arról ír hogy aki pozitívan nyilatkozik a fórumon azt fizetik, "
-Elmehetnél ügyvédnek jól tekered a szót! Nem hiszem ,hogy fizetnek,csupán arra reagáltam,hogy valaki (te?) azt mondta fizetnek azért,mert szidom a kormányt! Mondom inkább az tűnik fizetetnek,aki szerint a kormánynak " nincs semmilyen igazságtalan intézkedésük" és ezt azzal magyarázza,hogy irigykedik a kérdező ,aki nem keres"több százezret keresnek havonta",nem úgy mint ...TE?
"fehér holló"-nak neveztelek volna?
Biztos,hogy nem!
1/Rengeteg 62% lehet még itt a fórumon
2/Nem az én stílusom
3/Nem a gazdagokkal van a bajom,csak a pénzükkel kérkedő ,másokat lenéző fideszdroidokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!