Mikor fogják az emberek megelégelni a II. Orbán-kormány igazságtalan intézkedéseit és mennek az utcákra/Orbán házához tüntetni a megszorítások, a méltánytalan 16 % SZJA, az egyre növekvő árak, és az állampolgárok kizsákmányolása ellen?
Az embereknek csak a kezük nagy, a szájuk már nem. Ha tenni kell valamit akkor lapítanak mint kaki a fűben. Mondasz nekem olyan kormányt, amelyik nem alkalmazott megszorítást, nem zsákmányolta ki az embereket, nem nőttek alatta az árak? Akár külföldön is lehet...
Mellesleg az adókulcs csökkentése miért méltánytalan? Azért, mert nem bünteti meg azt aki jól keres?
Ha mindenki utálja a Fideszt, hogyan lett 2/3-aduk?
Mindig van egy réteg, aminek nem tetszik az aktuális kormány aktuális gazdaságpolitikája.
Az a nagy büdös helyzet, hogy verseny van, és az a győztes, akinek megvannak a győzelemhez szükséges ambíciói. Éppen ezért nem érzek sajnálatot azért, aki nem képes továbblépni a gyári melónál, aki nem volt képes rendesen képezni magát, hogy legyen belőle valaki. Nem érzek sajnálatot azok iránt, akik bőgve rohannak ki külföldre mosogatni, mert itthon nem voltak képesek karriert kialakítani maguknak. Na ezek az emberek itthon is, külföldön is csak legalul fognak elhelyezkedni, nem is érdemelnek mást. A jó fizetés azoknak jár, akik tettek az előmenetelükért, a többiek pedig fogadják el azt, ami jár nekik.
ma 07:29
Jó kereslet manapság annak jár ,aki ügyesen forgatja a pénzt,ügyes kizsákmányoló és van gusztusa megélni mások hátán vagy a papi és a haverok bevonják az üzletbe!! Egy betonkeverőnél mivel tett le többet az asztalra egy közönséges banki uzsorás vagy egy agymosással foglalkozó reklám "szakember"?
"Ha mindenki utálja a Fideszt," - miért utálná?
Rengeteg fizetett provokátor tépi magát itt az interneten - úgy néz ki, minha sokan lennének!
Megszállás alatt tartják a fórumokat.
Könnyebb itt tépni a szájat mint dolgozni? mint alkotó tevékenységet folytatni? nem tudom, de hogy rosszabb nekik, az bizonyos. Abba kéne hagyni, ha még megy.
(Most jól lepontoztok mérgetekben, de gondolkozzatok el azért rajta)
ma 08:41
Elgondolkodtam rajta,pirps kezet is küldtem,ahogy kérted,de semmire sem jutottam vele, engem senki nem fizet ezért,egyszerűen nem élek jól és nem értem,hogy akiknek jólmegy mért hiszik azt,hogy a fidesznek köszönhetik? Annak a fickónak elhiszem,aki a fidesz váltás után keres havi százezret! Viszont nekem ő sokkal inkább tűnik fizetett provokátornak,mint az az ember,aki csak máról holnara él és csalódott a mostani kormányzatban is!!!
08:46 - én sem élek jól, sőt - és az elmúlt 8 év intézett el. Attól még látom, hogy milyen szörnyő dolgokat tett a gyurcsány rezsim -az országgal - és azt is, most megpróbálják helyrehozni.
Rajtam már nem segít- de azért van egy hazám és hazaszeretet is létezik.
(örülök, hogy nem bértollnok vagy, akkor fórumfüggő?
lepontozni meg én is tudok nem nagy művészet!Pont.
ma 08:53
Szerintem az emberek azért beszélnek hazaszeretetről,mert ha az országnak viszonylag jól megy,akkor neki is! Különben humanizmusról beszélne és a jólétről! Tehát van ebben némi önzés,ami nem feltétlen rossz,csak nem kéne hozzá a nagy nemzeti körítés,főleg hogy sok hazafi lelép,ha nem keres jól! De ez csak az én véleményem erről!
Szerintem nem elég csak 8 évről beszélni! Az 1. Orbán kormány alatt is mentek a lopások és a rossz beruházások! A világválság meg nem csak Gyurcsány hibája,bár ő képviseli az szdsz mellett azt a fajta kizsákmányoló szellemiséget,amit ez a gazdaságifelfogás képvisel! Orbán nacionalista világa azonban egy szemernyit sem kedvezőbb,egy szellemi gyarmatosítást folytat,megosztó személyiségével leépíti az ország mentalitását ,ehhez ért! Nem látom,hogy mik azok az intézkedések mitől lesznek munkahelyek! Majd a távoli jövőben? Ezzel próbált etetni az mszp is nem tudom észre vetted-e?
Egyenlőre a nevetségesen gyenge ellenzék tökéletesen belesétál a Fidesz szimbolikus politizálásának csapdájába, és azzal van elfoglalva, hogy a senki által nem fenyegetett médiaszabadság védelmére vagy az alkotmánytervezet elutasítására építse az ellenkampányát és erre próbálja rászervezni a demonstrációit. Vagyis a szokásos "Orbán diktatúrát épít" lemez van megint műsoron. Ami egy bizonyos rétegnél mindig bejön, de azért a többség ezt már nem eszi meg. Ez még az 1/3-hoz is kevés ma már.
Egyenlőre meg, ami körvonalazódik az Orbán-kormány eddigi gazdaságpolitikai intézkedéseiből, az aligha nevezhető igazságtalannak és "kizsákmányolásnak" a többség számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!