Mit gondoltok, ki fogja a Fideszt váltani, ha váltani fogja valamelyik párt?
"igenis dolgozni kell, azért, hogy megélj.. Ez tény."
Igen, dolgozni kell, hogy megélj, de teljesen a dolgozás köré alapozni az életünket? Ez olyan, mintha a légzés, vagy a sz*rás köré alapoznánk az életünket, hiszen azok is kellenek, hogy megéljünk.
Legyenek már nagyobb igényei is az embernek, elvileg fajtársaink között vannak olyan személyek, mint Platón, Albert Einstein és Kossuth Lajos.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:15
Nem tudom te milyen anyagi körülmények között élsz,de hidd el egy olyan embernek akinek csak az a havi 70 ezre van az elsősorban a munkájával fog foglalkozni nehogy kirúgják.
Akár tetszik akár nem az utóbbi 10 évben egyre jobban erről szólnak a magyarországi mindennapok.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
Vállalkozásom van.Akkor megyek be amikor én akarok.
Csak azt nem értem az egészben, hogy a FIDESZ, (most beszéljünk csak a demokratikus keretek = az emberek szavaznak egyenlően) hogy a jó édes bús fenébe alakítja át úgy a választókörzeteket, hogy csak ő nyerhessen?
Én kombinálok, meg minden, de ha a szavazó lakosság 70%-a a FIDESZ ellen szavaz, akkor ha megfeszítik magukat, és mindent átszerveznek, akkor sem tudnak nyerni... Vagy behozzák a diktatórikus Anglia mintát? Mert az ő rendszerük alapján a 2010-es eredmények szerint nem lenne ellenzék jóformán :)
De valaki magyarázza el, hogy változtatnak.
Mert renden, csinálnak FIDESZ hű választókörzeteket. De akkor meg lesz egy csomó, ami anti FIDESZ-es lesz, tehát megint ugyanott vagyunk... Szóval nem értem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!