Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, ki fogja a...

Mit gondoltok, ki fogja a Fideszt váltani, ha váltani fogja valamelyik párt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 21:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

"igenis dolgozni kell, azért, hogy megélj.. Ez tény."

Igen, dolgozni kell, hogy megélj, de teljesen a dolgozás köré alapozni az életünket? Ez olyan, mintha a légzés, vagy a sz*rás köré alapoznánk az életünket, hiszen azok is kellenek, hogy megéljünk.

Legyenek már nagyobb igényei is az embernek, elvileg fajtársaink között vannak olyan személyek, mint Platón, Albert Einstein és Kossuth Lajos.

2011. márc. 29. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:15

Nem tudom te milyen anyagi körülmények között élsz,de hidd el egy olyan embernek akinek csak az a havi 70 ezre van az elsősorban a munkájával fog foglalkozni nehogy kirúgják.

Akár tetszik akár nem az utóbbi 10 évben egyre jobban erről szólnak a magyarországi mindennapok.

2011. márc. 29. 22:24
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Simon Patriknál a pont.Örül az ember ha egyáltalán van munkája még ha minimálbér akkor is.Úgy látom a 22:15-ös válaszoló valami újgazdag lehet akinek van ideje/pénze szórakozni.
2011. márc. 29. 22:27
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Nektek is sok szabadidőtök lehet, hogy este fél 11-kor itt irogattok a fórumra, ahelyett, hogy aludnátok, hogy holnap kipihenten mehessetek dolgozni...
2011. márc. 29. 22:32
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Van, akinek a munkája az élete, és ezzel semmi baj nincsen. Persze nem az áruházi kisegítőkre gondolok, akik cél nélkül lézengenek és így sincs igényük arra, hogy valami mással is foglalkozzanak.
2011. márc. 29. 22:34
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32

Vállalkozásom van.Akkor megyek be amikor én akarok.

2011. márc. 29. 22:35
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

Csak azt nem értem az egészben, hogy a FIDESZ, (most beszéljünk csak a demokratikus keretek = az emberek szavaznak egyenlően) hogy a jó édes bús fenébe alakítja át úgy a választókörzeteket, hogy csak ő nyerhessen?

Én kombinálok, meg minden, de ha a szavazó lakosság 70%-a a FIDESZ ellen szavaz, akkor ha megfeszítik magukat, és mindent átszerveznek, akkor sem tudnak nyerni... Vagy behozzák a diktatórikus Anglia mintát? Mert az ő rendszerük alapján a 2010-es eredmények szerint nem lenne ellenzék jóformán :)

De valaki magyarázza el, hogy változtatnak.

Mert renden, csinálnak FIDESZ hű választókörzeteket. De akkor meg lesz egy csomó, ami anti FIDESZ-es lesz, tehát megint ugyanott vagyunk... Szóval nem értem :(

2011. márc. 29. 22:45
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy hallottam nagyobb lesz az egyéni képviselők aránya, mint eddig. A kerületek határát pedig ideje átalakítani, mert nagyon nem arányos a jelenlegi. Van amelyikben kétszer annyian élnek, mint egy másikban.
2011. márc. 29. 22:49
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyükben az angol módit vezetném be, aztán egy csapásra megoldódna az ellenzék kérdése. Szanyi Tibor egyedül vonulhatna kifele az alkotmányozásról.
2011. márc. 29. 22:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve, annyiból tán jó lenne, hogy az emberek inkább megpróbálnának személyekre szavazni, nem pártokra. És mindegyik képviselő valóban a saját körzetének az érdekeit helyezné előtérbe. De nem hiszem, hogy ezt be mernék vezetni.
2011. márc. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!