Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan kettős állampolg...

Van itt olyan kettős állampolgár, aki szeretne majd élni az esetleges magyarországi szavazójogával?

Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy sok külföldi magyart nem is érdekel ,hogy mi folyik itthon meg hogy egyáltalán milyen pártok vannak.
2011. márc. 29. 16:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Hogy mit "tervez" a hatalom, az teljesen mindegy, amíg nem került elbírálás alá"

Láttam feljebb írtad,hogy nem követed a politikát ezért nem is ordítalak le ezzel kapcsolatban.Legyen elég annyi,hogy ezek sok mindenre képesek.Pl.:alkotmánybíróság sárba tiprása ,ha azt meg merték lépni akkor ez már semmi.

2011. márc. 29. 19:16
 22/24 anonim ***** válasza:

A jelenlegi alkotmány tervezet NEM TARTALMAZZA, hogy csak itt lakó magyar állampolgár szavazhasson.

Érdekes, hogy az angol fordításban (amelyet kiküldtek az EU meghallgatásra) viszont SZEREPEL ez a kitétel.

Érdekes, nem, most akkor hogy is állunk a szándékos félrevezetéssel, a hazugsággal?

Valamit véletlenül kihagyni nem szép dolog, de mondjuk talán előfordulhat. De azt ne mondja senki, hogy a fordításkor VÉLETLENÜL írtak bele a szövegbe - ráadásul éppen olyan dolgot, amit az EU kifogásolt.

Nagyon figyelemre méltónak találom a dolgot. Le lehet vonni belőle a megfelelő következtetéseket - mindenkinek, ahogyan gondolja.

Pedro

2011. márc. 29. 19:17
 23/24 anonim ***** válasza:

Orbán ma mondta,hogy lesz a kettős állampolgároknak szavazati joga. Azt,hogy ez hogyan történik,majd a választási törvényben határozzák meg.

Tehát nem légből kapott a dolog.

2011. márc. 29. 20:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szlovákai magyar vagyok, de a kettős állampolgárságot sem fogom kérvényezni. A vak is látja, mire megy ki a játék, és én nem leszek +1 ember.
2011. márc. 30. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!