Mit szóltok hozzá, hogy Orbán Viktor beégett a gyerekek után járó szavazat ötletével, mert a többség nem támogatja ezt a elképzelést?
18:09
"Már bocs, de a kettős állampolgárságot végigvitte annak ellenére, hogy a többség nem akarta."
Ezt honnan tudod? Egyetlen adatunk van ennek a támogatottságáról: a 2004-es népszavazás (51,5% igen).
Mert a Gyurcsány azt mondta, hogy a csendes többség nem akarta! Csak nem nyilvánítottak véleményt! De aki nem szavaz, az egyértelmű, hogy velem értett volna egyet.
Te kis butuska, hát ezt sem tudod :P
Sajnos nem olvastatok utána. Miután megtudták az eredményt, valamelyik Fideszes képviselő valami olyasmit mondott, hogy: Igaz, ez úgy látszik, leszavazták az emberek, de mivel ilyen sokan küldték vissza a nem választ, és ilyen sokan nemmel szavaztak, úgy látszik, igen nagy a kérdés utáni érdeklődés, így ezt a későbbiekben nyilvános vitára bocsájtják.
Hoppá. Szóval akkor, ha valamit leszavaznak az emberek, akkor azt pont lesz.rjuk, majd csinálunk (úgyis lezsíroztak a Századvéggel) olyan statisztikát, és egy előre megszerkesztett forgatókönyvű lakossági fórumot, amiben az fog tükröződni, hogy mégis szeretnék az emberek. Ez szerintem a demokrácia arconrúgása. Ha ti nem akarjátok, de mi igen, úgyis be lesz vezetve. Kábé ennyi a mondanivalója ennek a dolognak.
Ja, és most az alkotmányról van szó. És még azt mondják, hogy vége van a kommunista diktatúrának. Én nem éltem benne, de szerintem akkor valami hasonló módon működhetett a politika.
" A jog tanárunk azt tanította, hogy a tartózkodás intelligens NEM-et jelent."
Egyetért-e Ön azzal, hogy NE kapjanak a magukat magyarnak valló határon túliak magyar állampolgárságot?
Vajon így is intelligens NEM lett volna? Demokratikus joggal nem élni aztán demokráciát félteni amúgy nem éppen intelligens tett.
19:39
"Örülök neki, hogy az emberek így döntöttek. Nagy butaság lett volna ezt megcsinálni. Én a kérdőívet 4-be szedtem aztán elégettem"
Most képzeld, mi lett volna, ha másoknak is annyi eszük lett volna, mint neked, és nagy hősiesen elégették volna a fasiszta kormány diktatórikus kérdőívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!