Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Wittner Mária...

Szerinted Wittner Mária szavai felháborítóak, vagy igaza van, netán igaza van, és még szórakoztató is?

Figyelt kérdés
Aki nem ismeri a sztorit: [link]
2011. márc. 28. 14:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Értem már! Horn Gyula csak csínytettet követett el. A feleős döntés nincs korhoz kötve. Sok ember 50-60 évesen sem hoz felelős döntést. Sok 24 éves viszont már felelősen gondolkodik.
2011. márc. 28. 18:11
 22/26 doboszoli ***** válasza:
75%

Nem tudom, mekkora bűnöket követett el Horn, anno.

Szerintem a "jól értesültek" is csak hallomásból.

De az Ország Házában így viselkedni, mint ez a nő, idegbeteg, alpári módon megnyilvánulni, legalábbis kifogásolható. Gusztustalan.

2011. márc. 28. 19:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Fegyveresen részt vettem az ’56-os forradalomban, az oroszok ellen, tehát Horn Gyula nekem is az ellenségem volt! De…, azóta eltelt egy fél évszázad. Az akkori eseményeket minden oldalról alaposan átírták, ezért eligazodni ma szinte lehetetlen. Az, hogy ki melyik oldalon harcolt, sokszor csak egy pillanat döntése volt. Íme az én esetem,

Négyen, nagyon jó barátok voltunk, együtt nőttünk fel. Egyikünk se politizált, mégis egyetlen nap alatt négy irányba sodort az élet. Egyik fiút az oroszok közvetlen közelről szitává lőtték. Másik fiú karhatalmista (pufajkás) lett, mint Horn Gyula. A harmadik besúgó lett, nem azért mert gazember volt, de a pillanat ezt kényszeríttette ki. Én orosz fogsággal fejeztem be a forradalmat.

Mikor a pillanatok döntöttek, a halott ellenség akkor sem volt ellenség, de az sem, aki már nem tudta megvédeni magát. Most viszont bőven van idő felismerni a folyamatokat, és nem kell „lövöldözni” arra, aki már nem tudja megvédeni magát. Ez nagyon tisztességtelen hozzá állás, különösen, ha törvényhozóként ül a parlamentben W.M. Illene vissza vonulnia!

Egyébként Horn Gyula is a pillanat hatására döntött, mikor megtudta, hogy a testvérét agyonlőtték!

Ellenségek voltunk, de vallom, Horn nem volt gyilkos, csak részese az eseményeknek.

2011. márc. 28. 22:37
 24/26 anonim ***** válasza:

ma 20:50

Az még mindíg nem kommunizmus volt! Amúgy senki nem beszélt az áldozatokról,hacsak nem witner mariska meg a hozzá hasonló fideszesek gyalázkodása pőolitkai szavazat szerzés,jobbesetben(?) örület okából!

2011. márc. 28. 22:47
 25/26 anonim ***** válasza:
56%, te anyaszomorító istenbarma, idézd már fel kérlek alássan, hogy hol követtem el én ezeket?
2011. márc. 28. 22:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Ilyet még a halálos ellenségről sem lenne szabad mondani.
2011. márc. 28. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!