Szerinted Wittner Mária szavai felháborítóak, vagy igaza van, netán igaza van, és még szórakoztató is?
Mivel nem éltetek akkor,ne beszéljetek azokról az időkről és az akkor élőkről. Walternak van tökéletesen igaza!
Horn Nem kínozott senkit. De pl. Nagy Imre a Rákosi időkben lesöpörtette a parasztok padlásáról az utolsó szem gabonát is. Sok paraszt miatta lett öngyilkos! Ez megbocsájható szerintetek?
Nem védem Horn Gyulát,de nem csak az ilyen ostoba nő véleményét kellene meghallgatni,hanem azokat is akkor éltek! Wíttnert elítélem ezért.
15:54
Pontosan. És még hozzátenném, hogy az én dédapám testvérét se Horn Gyula felbérelt suhancai lőtték le, amiért dédi nem akarta beszolgáltatni a disznajt. Mellesleg őt akarták "meggyőzni", csak épp dolgozott, és a beteg testvére volt otthon, aki lázasan nekiment a 17 éves gyerekeknek, aki ijedtükben "véletlenül" 8-szor mellbelőtték.
Teljesen rosszul mondta Wittner Mária.
A rendszerválasztáskor Horn-t az első villanyoszlopra kellett volna felakasztani, az összes többi vénkomcsival együtt, úgy ahogy a románok csinálták (mondjuk ők lőttek, de ez részletkérdés).
Meg mi van már, hogy 24 éves volt? És?? Tudtammal az emberiség elleni bűnök nem évülnek el, és ez mi, ha nem az?
80-90 éves embereket ítélnek el olyanért, hogy állítólag még 44-ben megütött egy embert, amit mindösszesen talán 2 vallomás támaszt alá, de bezzeg őket aztán börtönbe kéne dobálni, erre meg itt van egy bizonyíthatóan több ember haláláért felelős komcsi f.sz, és áááá....hagyjuk. Lehet lepontozni.
67
Részvétem, az én dédapámat "csak" kitelepítették.
Arra kívántam utalni, hogy Horn ugyan valóban bolsevik volt, de a "legkártékonyabbnak" meg "tömeggyilkosnak" nevezni egy tizenkettő egy tucat kaliberű embert túlzás. Erre vonatkozott a 24 év is, ennyi idősen a kommunista pártban hátulról a hatodik bólogatójános lehetett kb. Ez nem mentesíti, csak legyünk reálisak.
Elég patkány dolog ilyet mondani egy haldokló emberre, még akkor is, ha különböző nézeteik vannak. És ezzel nem Horn Gyulát védem.
Normális helyeken amelyik képviselő ilyet mond a parlamentben, annak le kell mondania. Wittner meg egyébként sem odavaló. Tényleg szörnyű, amit vele tettek és meg is értem, hogy nem csípi a komcsikat, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy így beszéljen emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!