Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki optimista ma Magyarország...

Aki optimista ma Magyarország jövőjét, vagy a saját jövőjét illetően, az miben bízik?

Figyelt kérdés
Kifejtenétek logikusan?
2011. márc. 27. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ugrottál neki, jogosan kritizál, és mellesleg válaszolt a kérdésre is. Azt kérdezted, miben bízik, leírta, hogy saját magában, és teljesen egyetértek vele. Sajnos manapság már csak saját magadban bízhatsz. És mellesleg: a nyelvi igénytelenség nem egy olyan dolog, amire büszkének kéne lenned. Elég sajnálatos, hogy mégis mindenki büszke rá, "mer' nehogymá' vegyem má' a fáraccsságot, hogy nómálisan irjak".
2011. márc. 27. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre vissza térve: REMÉNYKEDEM, hogy Magyarországon végre észhez térnek az emberek, alapjaiban meg kéne változnia a mentalitásnak (munka, szociális kapcsolatok stb.) Saját magamat illetően saját magamban bízom. Másképp hogy lehet élni, ha nem bízol magadban?
2011. márc. 27. 14:52
 13/16 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Magamban,Istenben.
2011. márc. 27. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"A másik, hogy egy nem egy helyesírási verseny, és az a bunkó, aki nem válaszol, csak hisztizik és kötekszik, nem illik ide!"

A hisztis te vagy. Nem fogom bemásolni miket írogatsz nekem levélben, amik nem engem minősítenek, hanem a téglahordót, aki építésznek képzeli magát. A kérdésre válaszoltam, miszerint én magamban bízok. Még ennyit se vagy képes értelmezni, tényleg úgy érzed, hogy elhiszem neked, hogy építész vagy? Beszéltem amúgy építész ismerősökkel. Valóban van nekik visszaesés az elmúlt 3-4 évben, de saját bevallásuk szerint továbbra is jól élnek, messze az általad bő anyázás közben megadott adatok felett. Vagy ők csinálnak valamit nagyon jól, vagy te nem. Szerintem mondjuk az építészethez tényleg annyi közöd van, hogy téglát hordasz.

Nekem a magamban bízás bejött, biztosan élhetnék jobban is, de nem kell attól félnem, hogy a közeljövőben éhenhalok.

2011. márc. 27. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:

A saját jövőmet illetően abban a sok tudásban bízom, amit az évek során felhalmoztam, és ami képessé tesz magasabb szintű munka vállalására sok területen. Eddig bármibe tekintettem bele, felismerték, hogy több eszem van, minthogy csak papírokat tologassak és kaptam normális beosztást.

Magyarország jövőjét tekintve csak reménykedem. Le kellene vetni az évszázados patópálos mentalitást, és végre előre kéne nézni, nem hátra. Ha ez megtörténne, akkor rövid időn belül nagyot ugrana az ország előre. De amíg mindenki csak a másikban keresi a hibát, és azt lesi, hol tud többet csalni, ohgy neki egy kicsikét jobb legyen, addig csak egyre inkább leszakadunk Európától.

2011. márc. 27. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Bízom benne,hogy Orbán Viktor beváltja az ígéretét,és valóban felemeli a pedagógusbéreket.Akkor talán kicsit jobban élünk majd..
2011. márc. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!