Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország a 20. legélhetőbb...

Magyarország a 20. legélhetőbb hely a világon?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
nagyon jo hely. tenyleg. 100 ezer ft os fizuval???
2011. márc. 26. 20:27
 12/23 A kérdező kommentje:

"Érdekes, pont akkor bukkan fel ez a huszadik legélhetőbb hely kutatás eredmény - nem láttam még, hogy pontosan honnan is ered - amikor a kereszténydemokraták elkezdik ezt a kampányt"

Nincs ebben semmi érdekes. A huszadik épp onnan ered. És épp azt írtam le nem tartom reálisnak. Szerintem Magyarországot mindenképp az első öt közé kell sorolni.

2011. márc. 26. 20:29
 13/23 A kérdező kommentje:

"Te vagy nem Magyarországon élsz,vagy a gazdagok közé tartozol. Magyar ország a legtöbb embernek egyre élhetetlenebb ország lesz."

Nem nyertél, Magyarországon, Békés megyében élek és teljesen átlagos asztalos vagyok, nem tartozom a gazdagok közé, nem hogy országosan, de még helyi szinten sem. De azt sem mondhatnám, hogy éhhalál küszöbén állok mint mondjuk egy pesti hajléktalan. Itt vidéken élhető az élet és megvan mindenünk.

2011. márc. 26. 20:32
 14/23 A kérdező kommentje:

"Ki kéne jönni a burokból és körbenézni az országban, hogy mi is megy itt valójában..."

Ha valaki én igazán körülnéztem. Nemrégiben egy építőipari cégnél dolgoztam változó munkahelyeken:

Nyírbátor, Szentlőrinckáta, Öcsöd, Szekszárd, Hatvan, Csévharaszt, Szarvas.

Te elmondhatod, hogy körülnéztél?

2011. márc. 26. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező te hülye vagy esetleg olyan jó környezetbe születél bele és nőtél fel hogy el nem tudod képzelni a valós magyar valóságot. Esetleg csak provokálni akkarod itt a jónépet szerintem ez a legvalószínűbb.
2011. márc. 26. 20:37
 16/23 A kérdező kommentje:

"nagyon jo hely. tenyleg. 100 ezer ft os fizuval???"

Enyém 78ezer bruttó. Nehogy már még te panaszkodj. Egyébiránt nem értem mért akarsz a fizetésedből megélni, lemaradtál 20évet már nem szocializmus van.

Ébresztőőőőőőőőő!!!

2011. márc. 26. 20:37
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Igen, elmondhatom, hogy nagyon alaposan körbenéztem. Ennél jóval több helyen jártam és jóval több helyen élnek rokonaim így párhuzamosan látom, hogy adott időszakban kinek, hogyan megy a sora.

Lehet le kellett volna venni a szemkendőt mikor ezeken a helyeken jártál... Vagy esetleg szóba állni néhány emberrel, hogy milyen is a sorsuk. Nem, nem a gazdagokkal, hanem az átlag magyarral.

2011. márc. 26. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

nagyon jo hely. tenyleg. 100 ezer ft os fizuval???"

Enyém 78ezer bruttó. Nehogy már még te panaszkodj. Egyébiránt nem értem mért akarsz a fizetésedből megélni, lemaradtál 20évet már nem szocializmus van.

Ébresztőőőőőő!!!

Kérdező!!

Te ugye anyukáddal élsz egy 50m2 es lakásban, autó nélül, úgy hogy a szabadidődben kapálgatsz a kiskertben.

Nincsenek terveid amit egyszer szeretnél megvalósítani.

Nekem a fűtésszámlám téli időben, 30 0000- és akkor hol a többi rezsi, az élelmiszer, az autó " ne hogy azt mond hogy az autó luxus" az élelmiszer.

120-130e jön össze mióta ekkora a válság okozta fogyasztás viszaesés, és alig bírok annyit spórolni hogy elég legyen.

2011. márc. 26. 20:48
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Beszéltél te már egyetlen paraszttal is? Nem elég,hogy van egy tanyád meg egy kis földed,ahhoz hogy meg legyen mindened.

Hiába dolgozol látástól-vakulásig,ha rossz az időjárás,akkor egy falatra való termésed sem lesz.

Nekem csak egy kertem van,de tavaly minden a földben rohadt el,mielőtt termés lett volna rajta. A környező gazdák sem jártak jobban.

Nagyon álomvilágban élsz,barátocskám.

2011. márc. 26. 21:16
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

"nem értem mért akarsz a fizetésedből megélni"

???????

2011. márc. 26. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!