Most tenyleg ilyen nagy durranas a Magyar Garda?
Jaj tegnap is vonultak uristen, most mi lesz, csunyan is neztek, ez mar a veg!
Nem erzitek magatokat szanalmasnak mikor igy rinyaltok, ilyen hulyesegeken?
Foleg, h egyet nyikkantok aztan 600 rendort kukdenek.
Ezzel szemben masnak odarakjak a nyakahoz a kest, eletveszelyesen megfenyegetik aztan a rendorok meg kirohogik, mert nem folyt ver.
Miert a nagy garda vonulasokon folyt mar ver?
Megis mennek a rendorok csinalni a fesztivalt.
Allitom, h ha nem foglalkoznanak veluk a rendorok mar reg eltuntek volna.
Szanalmas, h kimegy az utra 10 hulyegyerek es akkor egy hadsereg jon ki intezkedni.
Maskor meg komoly helyzetekben meg nem jon ki senki!
Ilyen veszelyt jelentene a sz.aros garda?
nem mondtam, h megszunteti, hanem visszaszoritja.
Ha arra van esze, h 600 rendort kikuld, meg jogszabalyokat modosit, akkor erre is legyen.
Nem kellenenek hatalmas dolgok, h ezt veghez vigye.
Nem tudom, de most nehogy mar egy oroszlanos polo miatt megy a rinya.
Meg latom nem megy a kerdes ertelmezese, a kerdes az, h miert veszesebb a garda, akik csak vonulnak meg oroszlanos poloban vannak mint egy gyilkosaggal fenyegetozo bunozo?
"Amúgy nekem se tetszik hogy pár ember akit nem vettek fel rendőrnek kitalálja mindenféle szakképzettség nélkül hogy mától ő lesz a seriff."
Le van fosva neked mi tetszik.
"az oroszlános poló is annyira magyaros..."
Osz a rendőrök címerje mivel magyarosabb? A mérleggel? Hahahahahaaaa...
Példa:
Megjelent a gárda, fél év nem telt el, már volt rá tv, hogy aki a ruhájukat viseli, az szabálysértést követ el.
Ezzel szemben a mai napig nincs megfelelő tv arra, hogy na ha bejönnek a portámra akkor ne kelljen már meghívnom még egy kávéra is a bűnözőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!