Szerintetek tényleg bocsánatot kéne kérnie Wittner Máriának Horn Gyulától, a családjától és Magyarország baloldali közösségétől az Országgyűlésben csütörtökön elmondott szavai miatt?
Walter Sobchak válasza:
Nagy Imre is hóhér volt .
Hülyevagy nagy imre nemvolt ,hóhér ahogy kádár se .Witter Máriának viszont köszönet jár mert IGEN KIÁLT ÉS EZT ELMONDTA igaza volt ,horn egy szemét hazaáruló . Dögölj meg horn gyula.
Nagy vöröskatona volt az orosz forradalomban, az NKVD besúgója (természetesen a sajátjairól jelentett), hithű komcsi, részt vett a háború után a magyarországi német származásúak elüldözésében, októberben ő hívta be az oroszokat, a forradalom alatt egy darabig Hruscsovék dirigáltak neki. Mindössze az volt a bűne, hogy nemzeti-kommunista volt és nem szovjetbarát kommunista. Így lett egy véresszájú marxistából "mártír miniszterelnök".
Kádár meg asszisztált a forradalom leverésénél és a megtorlásnál.
Ezt tőled bóknak veszem, te Orbán-fóbiás komcsi.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok oda Orbánért, de őt is a helyén kezelem, ti meg nem.
A másik okostojásnak meg: hiába vered magad a válaszom helytálló: "soha nem hallottam MSzMP-s politikustól..."
Vagyis akkor sem, amikor még létezett MSzMP. Akinek nincs meg a képessége, hogy egy egyszerű szöveget értelmezzen, azzal nem vitatkozom. Pont.
23:18
"A másik okostojásnak meg: hiába vered magad a válaszom helytálló: "soha nem hallottam MSzMP-s politikustól..."
Vagyis akkor sem, amikor még létezett MSzMP"
Igen, és én erre írtam azt, hogy "Nem is fogsz, mivel már nincs MSZMP". Magyarul ha idáig nem hallottál, ezentúl se fogsz. Neked vannak mind szövegértelmezési, mind fogalmazásbeli nehézségeid, de hát ezt egy komcsizó embertől szinte el is várom :)
,,Még egy MSzMP-s politikust sem hallottam soha, hogy valaha valamiért is bocsánatot kért volna. ...érjenek előbb ők bocsánatot '56-ért, aztán azért, amiért ellenforradalomnak nevezték az '56-os eseményeke"
Ki kérjen bocsánatot Okoska? Mert akikre te gondolsz már rég meghaltak. Talán Kádár János kérjen bocsánatot? Ő már nem tud.
Vagy kérjen bocsánatot Gyurcsány? Ő meg még meg se született. Szóval akkor miről dumálsz te eszetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!